Forum » Pomoč in nasveti » USB Flash disk sesuje comp
USB Flash disk sesuje comp
gpojm ::
Moj problemčič je naslednji: čim vtaknem usb disk v usb slot se mi računalnik sesuje. Disk sem poskusil vključiti v več različnih mašin pa se sesuje samo moja.
Don't Get Mad, Get Even!
Stratus ::
To se včasih zgodi zaradi slabo instaliranih gonilnikov za matično ploščo, poskusi v "device manager" odinstalirati gonilnike za USB in restarti mašino, da jih ponovno avtomatično najde. Če boš imel srečo bo to rešilo težave.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
urban99 ::
kolega ima podoben problem z USB ključi - smo jih probali več in pri vseh isto (blue screen).
USB gonilnike smo odinstalirali, ampak brez uspeha. Če kdo najde rešitev, naj pove :(
USB gonilnike smo odinstalirali, ampak brez uspeha. Če kdo najde rešitev, naj pove :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban99 ()
Stratus ::
Moj nasvet ne deluje za blue screen, ampak na določenih platah takoj ko vtakneš USB ključek restira comp, v tem primeru skoraj gotovo pomaga.
Nije žvaka za seljaka !
urban99 ::
saj ni pomebno, ampak win XP se (če se ne motim) avtomatsko restartajo, ko pride do dobrega starega "blue screena". To, da pokaže blue screen namesto restarta, moraš "ročno" omogočit, da lažje diagnosticiraš napake.
Sem pa zdajle videl temo, kjer nekdo piše, da mu je USB ključ skuril matično ploščo... jaz res sumim, da bi to utegnil biti problem tudi v teh primerih, torej slaba matična ali kaj podobnega? beats me...
Sem pa zdajle videl temo, kjer nekdo piše, da mu je USB ključ skuril matično ploščo... jaz res sumim, da bi to utegnil biti problem tudi v teh primerih, torej slaba matična ali kaj podobnega? beats me...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen po menjavi matičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1481) | Hayabusa |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6337 (5942) | solatko |
» | Blue screen...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3152 (2306) | PacificBlue |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2603 (1469) | *ziga* |
» | Nekateri USB priključki mi ugasnejo PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1077) | 333zuco333 |