Forum » Omrežja in internet » Težave pri vzpostavitvi povezave na moj strežnik preko IPja...
Težave pri vzpostavitvi povezave na moj strežnik preko IPja...
MMarko ::
Mam nastavljen Apache server ki mi deluje na localhost, ko pa ga hočem connectat preko ip-ja, ki je dinamičen, sicer pa mam nastavljeno domeno ki mi vedno ip spremeni v mojo domeno... Tak da me zanima kaj naj v httpd.conf spremenim da bo laufalo?
MMarko™
- premaknil iz Izdelava spletišč: OmegaBlue ()
Tody ::
Nevem če ma apach to zmožnost da preveri IP in ti ga potem spremeni v domeno. In da ti ob spremembi ponastavit nastavitve za IP. Mislim da si boš moral še kak drug servis omislit. Recimor TA, lahko pa da se motim.
SasoS ::
dns deluje obratno - domeno spremeni v IP. V apacheju naštimaj svojo domeno, dynamic dns klient pa bo poskrbel da bo vedno kazala na pravi ip.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena kupljena, kako naprej?Oddelek: Omrežja in internet | 5027 (4127) | Rokic |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3771 (3548) | srus |
» | Siol fiksen IP - sinope modemOddelek: Omrežja in internet | 4563 (4405) | Lion29 |
» | konfiguracija mail serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1571 (1350) | bryden |
» | dve spletni strani??Oddelek: Izdelava spletišč | 2421 (1970) | MRB0rYS |