Forum » Pomoč in nasveti » Security log?
Security log?
sleser ::
V XP-jih sem ustvaril novega uporabnika, power userja in ko se hočem prijavit s tem računom mi napiše :
"The security log on this system is full. Only administrators can log on to fix the problem."
Drugače mi pa tega ne napiše, če spremenim tega uporabnika v administratorja.
Ali je treba kje drugod še kaj spremenit, da bo imel tudi Power User neomejene loge?
lp
"The security log on this system is full. Only administrators can log on to fix the problem."
Drugače mi pa tega ne napiše, če spremenim tega uporabnika v administratorja.
Ali je treba kje drugod še kaj spremenit, da bo imel tudi Power User neomejene loge?
lp
ToniT ::
Nastavi security log tako, da se bodo stari vnosi brisali.
Start->run->eventvwr.msc
Pojdi na properties od security loga in tam označi brisanje starih zapisov ali pa povečaj velikost loga.
Start->run->eventvwr.msc
Pojdi na properties od security loga in tam označi brisanje starih zapisov ali pa povečaj velikost loga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Downloadan ZIP fajl izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1473) | MrStein |
» | Šifrirana mapaOddelek: Operacijski sistemi | 2043 (1514) | amigo_no1 |
» | T-2: konstantn promet z 10.0.1.4Oddelek: Omrežja in internet | 1862 (1377) | WarpedGone |
» | kako nastaviti oddaljen dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2034 (1634) | Microsoft |
» | Kako vem da je moj PC varen pred vdori?Oddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1582) | ABX |