Forum » Kaj kupiti » Ali se splaca pocakat?
Ali se splaca pocakat?
Trancedeejay ::
HI
Glede na to da se Athlon 64 3000+ in 3200+ ne dobavljata vec in se prodajajo le se stare zaloge, me zanima ali se splaca pocakat za upad cen ali kaj podobnega. Athlon 64 3000+box verzija pride slabih 30 jurjev, naj ga takoj vzamem ali naj pocakam, se mi pa malo mudi glede racunalnika, ker ze malo kriza......roka ni mirna,zivci:)?
Have a nice Day
Matt
Glede na to da se Athlon 64 3000+ in 3200+ ne dobavljata vec in se prodajajo le se stare zaloge, me zanima ali se splaca pocakat za upad cen ali kaj podobnega. Athlon 64 3000+box verzija pride slabih 30 jurjev, naj ga takoj vzamem ali naj pocakam, se mi pa malo mudi glede racunalnika, ker ze malo kriza......roka ni mirna,zivci:)?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
AndrejS ::
Če pri računalništvu čakaš , čakaš v nedogled. Če boš počakal 10 let boš ta CPU lahko iskal le še na odpadu
Trancedeejay ::
Se pravi ce kupim zdele Athlona 64 3000+ in pa plato Asus A8NE-FM, bo ok, se da kej bols kupt za okol 50 jurjev?
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Dare ::
O platah je dosti napisanega. Če imaš AGP grafo vzemi NF3 ultra plato (npr Gigabyte K8NS-939), če greš pa na PCI pa vzemi NF4 plato. To je vsa znanost. Pa glej da bo procesor s podnožjem 939. LP
Jan987 ::
na mimovrste.com ga moajo drgač pa če maš grafo na agp nabav asrock dual sata na kateri maš agp in pcie
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem - error loading operating systemOddelek: Strojna oprema | 1357 (1257) | Trancedeejay |
» | Kater, proc, plato, grafikoOddelek: Kaj kupiti | 1642 (1430) | Porkadrek |
» | kakšni so trendi padanja cen računalniških komponent?Oddelek: Kaj kupiti | 2490 (1569) | Jan987 |
» | Kje se se da kupit Athlon 64 3000+ BOXOddelek: Kaj kupiti | 1654 (1401) | Trancedeejay |
» | Kater proc in plato?Oddelek: Kaj kupiti | 1617 (1373) | mtosev |