Forum » Sedem umetnosti » Instrumentalna glasba
Instrumentalna glasba
Jackal ::
Montiram en video za domačo uporabo (v bistvu eno praznovanje) in bi rabil čim več predlogov za instrumental glasbo, ki bi jo lahko vključil v odzadje med kakim govorom, pri uvodu in podobno...
Prosim če se lahko malo razpišete.
Prosim če se lahko malo razpišete.
jarre ::
Poskusi poiskati na netu, torrentih ali z mulami/osli vse v zvezi z ambiental music, instrumental music, O.S.T. (Original SoundTracks - filmska glasba),...
Še dodatni namigi? Enya, Kitaro, Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michel Jarre, Maurice Jarre, John Williams, Michael Kamen, Silence (odličen slovenski duet),....
LP Jarre
Še dodatni namigi? Enya, Kitaro, Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michel Jarre, Maurice Jarre, John Williams, Michael Kamen, Silence (odličen slovenski duet),....
LP Jarre
Gwanaroth ::
In Flames - Man-made god
In Flames - Accoustic medley
Yngwie Malmsteen - Trilogy suite opus 5
...
In Flames - Accoustic medley
Yngwie Malmsteen - Trilogy suite opus 5
...
Lights often keep secret hypnosis..
BluPhenix ::
Lahko malo volj specificiraš temo videa? Če je praznovanje rojstnega dneva 7letnega otroka dvomim, da bi pasal zraven Monstrumental ali pa kaj od Malmsteena
Pač povej za kaj gre, nekaj se vedno najde.
EDIT: sicer sem pa sedaj videl, da ti je jarre že dal bolj konkretne predloge. Opiši video in ti lahko povemo kaj bi točno šlo zraven
Pač povej za kaj gre, nekaj se vedno najde.
EDIT: sicer sem pa sedaj videl, da ti je jarre že dal bolj konkretne predloge. Opiši video in ti lahko povemo kaj bi točno šlo zraven
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Jackal ::
Gre za montažo praznovanja Abrahama. Malo nekaj sem že potegni skupaj... Par komadov že imam vključenih, ki ni nujno, da gre za instrumental - Bela snežinka (Uvod s sneženjem tistega dne), Katrca (njegov prvi avto), Tangice (kot darilo)
Prišel sem do dela, kjer potekajo "igre brez meja". Razmišljal sem, da bi pretvoril ta del videa v črnobelo, ga malo pospešil in dodal šum - v odzadju pa glasba kot v kakšni burleski.
Prišel sem do dela, kjer potekajo "igre brez meja". Razmišljal sem, da bi pretvoril ta del videa v črnobelo, ga malo pospešil in dodal šum - v odzadju pa glasba kot v kakšni burleski.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moderna instrumentalna glasba?Oddelek: Sedem umetnosti | 3775 (3136) | tt2advanced |
» | Predlagajte svoj mix za v avto oz. kateri komadi sekajo med vožnjoOddelek: Sedem umetnosti | 2133 (1475) | TylerDurden |
» | Vam najboljše pesmi... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6455 (5637) | JamesBond |
» | Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12054 (9549) | bodom |
» | Čudoviti svet glasbeOddelek: Sedem umetnosti | 3274 (2879) | (sic) |