Forum » Programiranje » [J2ME] Izpis na zaslon
[J2ME] Izpis na zaslon
SkIDiver ::
V NetBeans delam eno preprosto mobilno aplikacijo za GSM v J2ME. Zanima me kako bi recimo izpisal nekaj na zaslon GSM-a? Imam recimo vnos celega števila katero se pomnoži in nato izpiše.
Kako bi naredil zpis po množenju?
Kako bi naredil zpis po množenju?
MasterBlaster ::
Uporabiš Displayable tipa Form Ppotem pa gor namečeš TextField-e za vnos podatkov in StringItem-e za prikaz rezultatov. Ta dva sta ekvivalenta input boxom in label-om na windows aplikacijah.
Tk je pa pika .
SkIDiver ::
Form imam. Gor imam TextField v katerega se vpisuje celo število. Faktor množenja pa je nastavljen že v sami kodi.
Številko zajamem, posredujem v metodo, ki vrne vrednost izračuna. Zdej pa za izpis pride na vrsto!
zdej koncept, ki si ga povedal štekam. Sam ukaza ne najdem v NetBeans-u. Trenutno delam z Screen Design, ker mi gola koda še ni kj dosti znana in je to enmalo problema za enkrat. Torej bi majhna nazorna pomoč, nasvet bil zelo dobrodošel.
Številko zajamem, posredujem v metodo, ki vrne vrednost izračuna. Zdej pa za izpis pride na vrsto!
zdej koncept, ki si ga povedal štekam. Sam ukaza ne najdem v NetBeans-u. Trenutno delam z Screen Design, ker mi gola koda še ni kj dosti znana in je to enmalo problema za enkrat. Torej bi majhna nazorna pomoč, nasvet bil zelo dobrodošel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [java] naloge za vajoOddelek: Programiranje | 1371 (1057) | Yacked2 |
» | java net beans pomočOddelek: Programiranje | 1603 (1491) | i33a |
» | [java] NetBeansOddelek: Programiranje | 2064 (1739) | morbo |
» | [Java] Tezave s stringomOddelek: Programiranje | 1641 (1580) | Sergio |
» | Posiljanje teksta po E-mailuOddelek: Izdelava spletišč | 1081 (987) | Tody |