Forum » Programiranje » [J2ME] Izpis na zaslon
[J2ME] Izpis na zaslon
SkIDiver ::
V NetBeans delam eno preprosto mobilno aplikacijo za GSM v J2ME. Zanima me kako bi recimo izpisal nekaj na zaslon GSM-a? Imam recimo vnos celega števila katero se pomnoži in nato izpiše.
Kako bi naredil zpis po množenju?
Kako bi naredil zpis po množenju?
MasterBlaster ::
Uporabiš Displayable tipa Form Ppotem pa gor namečeš TextField-e za vnos podatkov in StringItem-e za prikaz rezultatov. Ta dva sta ekvivalenta input boxom in label-om na windows aplikacijah.
Tk je pa pika .
SkIDiver ::
Form imam. Gor imam TextField v katerega se vpisuje celo število. Faktor množenja pa je nastavljen že v sami kodi.
Številko zajamem, posredujem v metodo, ki vrne vrednost izračuna. Zdej pa za izpis pride na vrsto!
zdej koncept, ki si ga povedal štekam. Sam ukaza ne najdem v NetBeans-u. Trenutno delam z Screen Design, ker mi gola koda še ni kj dosti znana in je to enmalo problema za enkrat. Torej bi majhna nazorna pomoč, nasvet bil zelo dobrodošel.
Številko zajamem, posredujem v metodo, ki vrne vrednost izračuna. Zdej pa za izpis pride na vrsto!
zdej koncept, ki si ga povedal štekam. Sam ukaza ne najdem v NetBeans-u. Trenutno delam z Screen Design, ker mi gola koda še ni kj dosti znana in je to enmalo problema za enkrat. Torej bi majhna nazorna pomoč, nasvet bil zelo dobrodošel.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [java] naloge za vajoOddelek: Programiranje | 1483 (1169) | Yacked2 |
| » | java net beans pomočOddelek: Programiranje | 1758 (1646) | i33a |
| » | [java] NetBeansOddelek: Programiranje | 2177 (1852) | morbo |
| » | [Java] Tezave s stringomOddelek: Programiranje | 1753 (1692) | Sergio |
| » | Posiljanje teksta po E-mailuOddelek: Izdelava spletišč | 1168 (1074) | Tody |