Forum » Navijanje » NAvijanje Ramov in Procesorja
NAvijanje Ramov in Procesorja
mkos011 ::
osnovna plošča dfi lan party ultr d, rami so 1Gb geil one 400 Mhz v dual ddr, procesor je pa amd 64-bit 3200 (Venice jedro). grafična kartica club 3d 7800gt
zanima me pa kako bi lahko navil vse te komponente? prosil bi če mi laho podate podroben opis navijanja, ker sem začetni v tem!
najlepša hvala!
lp marjan.
zanima me pa kako bi lahko navil vse te komponente? prosil bi če mi laho podate podroben opis navijanja, ker sem začetni v tem!
najlepša hvala!
lp marjan.
gfighter ::
Če ti angleščina ne dela problemov, potem si obvezno preberi tale vodič, kjer so razložene popolnoma vse dobrote, ki ti jih omogoča tvoja matična plošča.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Legoless ::
Malo posearchaj tudi po tem forumu, bilo že veliko topicov na to temo.
Kot vedno: Navijaj v biosu, navijaj postopoma. Ramu zvišaj voltažo, malo lahko tudi procesorju, povišaj fsb, itd.
Kot vedno: Navijaj v biosu, navijaj postopoma. Ramu zvišaj voltažo, malo lahko tudi procesorju, povišaj fsb, itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | s katerim procesorjem nadgraditi p4 2.6 GHz s478Oddelek: Strojna oprema | 2154 (1731) | tiborrr |
» | PRVO navijanje mašine!!!Oddelek: Navijanje | 2061 (1526) | basko |
» | Navijanje pentiuma 3Oddelek: Navijanje | 2927 (2383) | @ljash |
» | [Do koliko?] Navijanje P4 2400/533Oddelek: Navijanje | 1055 (892) | QuickShot |
» | Kdo bi mi navil Tbred-B AMD 1800+xp..?Oddelek: Navijanje | 1591 (1429) | mile |