Forum » Operacijski sistemi » Disable Metafiles ??
Disable Metafiles ??
Suhy ::
Kako bi se dalo izklopit metafiles, da jih windows explorer, ali še raje Total commander ne nalaga, zato da bi pridobil na hitrosti, ko se odpre kaka mapa z veliko datotekami??
ali po domače, da se ne nalagajo ikonce ob imenu datotek? OZ, kje določit, da bi se par taglavnih naložilo, razne nepomembne pa ne?
ali po domače, da se ne nalagajo ikonce ob imenu datotek? OZ, kje določit, da bi se par taglavnih naložilo, razne nepomembne pa ne?
Bakunin ::
disable thumbnails ?
total commander:
Options | Layout | Display | Show symbols to the left of the filename - No symbols
total commander:
Options | Layout | Display | Show symbols to the left of the filename - No symbols
Suhy ::
To to to !!!
ti si car.
pa ne vem kako sem lahko spregledal(zgleda da moja produktivnost po 3h zjutraj pade konkretno, hehe)
ti si car.
pa ne vem kako sem lahko spregledal(zgleda da moja produktivnost po 3h zjutraj pade konkretno, hehe)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rimske številkeOddelek: Loža | 1628 (1266) | GreenT |
» | Win 7 blue screen in restartOddelek: Operacijski sistemi | 2381 (2120) | Duhec |
» | Rewrite URLja (apache)Oddelek: Izdelava spletišč | 950 (870) | levaky |
» | zakaj je treba rarati filme in ne more biti normalno kot je pri BRIP ali DRSI ali kakOddelek: Loža | 2794 (2278) | gruntfürmich |
» | BSOD pri Remote Desktopu v Win 2003 Server R2 Enterprise SP2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1689) | ender |