Forum » Loža » MIki muster kje dobit
MIki muster kje dobit
gorjanc ::
Lep pozdrav
Ker sem danes malce dlje pospal so v Ljubljani pokupili vse stripe miki mustra tako da ga sam nisem mogel dobiti. Vendar na delovi strani piše da bodo jutri poslali še dodatnih 1000 stripov na 127 prodajnih mest ali kdo mogoče ve kje ta prodajna mesta so. Hvala za odgovore.
Ker sem danes malce dlje pospal so v Ljubljani pokupili vse stripe miki mustra tako da ga sam nisem mogel dobiti. Vendar na delovi strani piše da bodo jutri poslali še dodatnih 1000 stripov na 127 prodajnih mest ali kdo mogoče ve kje ta prodajna mesta so. Hvala za odgovore.
jeso ::
recimo una trafika ob tromostovju jih je mela še dons popoldne. a jih je sploh kdaj zmanjkal?
kiFni ::
Večinoma so kar vse razprodali. Vprašaj prijazno prodajalko, če ti da vsak četrtek, enega na stran, če ne boš že zjutraj tam, kot sem se zmenil jaz.
madmitch ::
Pred kakšno uro (18:xx) so imeli še vsaj 5 zvezkov Mustra v Merkatorju na Celovški na križišču s Šišnsko in Litostrojsko.
BTW trgovina je idprta do 21:00, tako da...
BTW trgovina je idprta do 21:00, tako da...
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
kiFni ::
Če kdo rabi imajo pri nas še 3 ali 4, (v Ljubljani) lahko grem dol pa rečem naj dajo na stran sicer pa dvomim da bojo sploh prodal, ker je tok zakotna štacuna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna prodaja vstopnicOddelek: Loža | 4115 (2582) | fireX88 |
» | Nasvidenje, g. MusterOddelek: Sedem umetnosti | 4988 (3424) | Zmajc |
» | Trdonja, zvitorepec in lakotnik by Miki MusterOddelek: Sedem umetnosti | 8066 (3934) | bambam20 |
» | Ariel Dorfman in Armand Mattelart: Kako brati Jaka Racmana (1971)Oddelek: Novice / Domače branje | 15671 (13862) | Markoff |
» | simobil unlimitedOddelek: Omrežja in internet | 6011 (4509) | madmitch |