» »

Kako snemati ISO na ne-prazen CD ?

Kako snemati ISO na ne-prazen CD ?

janez5 ::

ali se da ISO-datoteko posneti na CD, ki ni prazen ? Nero nekako ne prebavi CDja, ki ni prazen. Mogoče najprej ISO odpreti z Win RAR in potem na CD ?

harvey ::

Iso datoteko odpakiraš z IsoBusterjem, Ultraisotom ali pa enostavno ustvariš navidezni pogon (nero virtual drive, daemoon tools) in z njega potem posnameš na željeni CD.

janez5 ::

hvala za info o Isobuster.
Kako pa na CD spraviš datoteke, ki imajo končnico .part.1.rar do part18.rar, končajo pa se z .sfv ? Odpiranje teh part.rar ne vodi nikamor, ker imajo vsi ista imena - tri datoteke tipa TXT, SUB in IMG.

strictom ::

Ponavadi je tako da odzippaš samo ta prvo in dobiš potem neko celoto :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

c00L3r ::

Točno tako. Ti odpri samo eno od teh part datotek (najboljše kar prvo). Potem pa bo že program za dearhivacijo, sam poiskal ostale in jih odprl. Priporočam WinRar.

janez5 ::

pa še res je, deluje, hvala. Ampak tale Nero mi bo pa živce požrl. Prej sem uporabljal BHA Bs Gold, super enostaven in učinkovit program, a je že prestar in ne podpira več novih tehnologij. Tam si IMG-datoteko potegnil v skrajno desno okno, kliknil RECord in je posnelo ! Pri Nerotu pa se mi nikakor ne posveti, kako IMG-datoteko spraviti na CD. Kakšen namig, preden posežem po tako drastičnih ukrepih, kot je npr. branje navodil za uporabo ?

MTm2H37rqt7B ::

Recorder -> Burn image

janez5 ::

zgleda, da bo to to. V drugo je posnelo. Prvič pa je hotel datoteko NRG, ISO ali CUE, potem ni štimala neka velikost bloka, pa ni štimalo na koncu pri Verify.... bo pač šlo nekaj CDjev in DVDjev za znanost, preden naštudiram tega Nerota.
Hvala za info.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zapeči .iso preko narota?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7709 (617) Han
»

Nero 6 in datoteke .nfo, .sfv, .img . . .

Oddelek: Programska oprema
81519 (1440) mi345

Kako posneti BIN & CUE datotek ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
274554 (3860) shemenko
»

Sprememba končnic

Oddelek: Pomoč in nasveti
242106 (1701) Egii
»

.iso s katerim programom?

Oddelek: Programska oprema
81648 (1416) frenk

Več podobnih tem