Forum » Programska oprema » Vse o firefox-u in brskalnikih
Vse o firefox-u in brskalnikih
abstinent ::
Ker opažam vse več vprašanj v stilu
"kak se v firefoxu temo zamenja""kak se v IE-ju xxx strani gleda",,.......
Bi bilo lepo če bi imeli vse to na enem mestu (sticky temo) tako da nebi iskal čez pol s-t-ja će je že kdaj blo
Primer:
No recimo jz sm si srfanje z FF-jem olajšal z temami:Charamel in Outlook 2003 blue
delujeta mi precej bolj funkcionalno kot katere koli druge
Imam naslednje
razširitve(extension-e)
Gmail notifier- obvesti o novih sporočilih na gmailu indirektna bližnjica do predala
AdBlock- blokira bannerje slike filme,..
All in one sidebar( povzeto od opere) (pa mi po tanovem ne dela)- bljižnjice en drsljaj z miško stran
Tab scroller- za scrolanje med tabi
,.....
Zanima me (tole me zares zanima )
Kaj za en extensionta ti strani v velikosti 1240*xxx da ti prikaže normaalno na 800x600
ZAkaj mi all in one sidebar naenkrat ne dela
No recimo da vsak napiše če ga kj zanima, ma kako rešitev, karkol v zvezi z brskalniki
Dijo
"kak se v firefoxu temo zamenja""kak se v IE-ju xxx strani gleda",,.......
Bi bilo lepo če bi imeli vse to na enem mestu (sticky temo) tako da nebi iskal čez pol s-t-ja će je že kdaj blo
Primer:
No recimo jz sm si srfanje z FF-jem olajšal z temami:Charamel in Outlook 2003 blue
delujeta mi precej bolj funkcionalno kot katere koli druge
Imam naslednje
razširitve(extension-e)
Gmail notifier- obvesti o novih sporočilih na gmailu indirektna bližnjica do predala
AdBlock- blokira bannerje slike filme,..
All in one sidebar( povzeto od opere) (pa mi po tanovem ne dela)- bljižnjice en drsljaj z miško stran
Tab scroller- za scrolanje med tabi
,.....
Zanima me (tole me zares zanima )
Kaj za en extensionta ti strani v velikosti 1240*xxx da ti prikaže normaalno na 800x600
ZAkaj mi all in one sidebar naenkrat ne dela
No recimo da vsak napiše če ga kj zanima, ma kako rešitev, karkol v zvezi z brskalniki
Dijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChromeOddelek: Programska oprema | 1885 (1279) | dr.Akula |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40402 (33992) | urban99 |
» | Firefox add-onsOddelek: Programska oprema | 1486 (1334) | bibip |
» | 20 obveznih dodatkov za FirefoxOddelek: Novice / Brskalniki | 5471 (4076) | clothes |
» | Ko ST-jevci brskalnik na ogled postavijoOddelek: Programska oprema | 2357 (1586) | njok |