Forum » Programiranje » Java
Java

rorcange ::
Sm začetnik programiranja in me zanima kje bi se lohka dobil dobre in osnovne info o javi! Sploh pa me zanima kakšen je kod za presledek k mi ni jasn kako nej napišem
_ _ _ _ _ _ _1
_ _ _ _ _ _21
itd...
_-so presledki.
_ _ _ _ _ _ _1
_ _ _ _ _ _21
itd...
_-so presledki.

kopernik ::
Lahko začneš tukaj : Java Tutorial
Sicer pa google in išči za razne tutoriale, članke, ipd.
Aja, zastonj razvojno okolje imaš tukaj in še eno tukaj.
Sicer pa google in išči za razne tutoriale, članke, ipd.
Aja, zastonj razvojno okolje imaš tukaj in še eno tukaj.

SkIDiver ::
JCreator je še eno razvojno okolje-zelo enostavno za uporabo, če si začetnik. Verzija LE je freeware!
Presledek dobiš čisto preprosto. Pri ukazu za izpis na primer System.out.println(" 21"); pomagaš pa si lahko tudi z ubežno sekvenco tab System.out.println("\t21");
Presledek dobiš čisto preprosto. Pri ukazu za izpis na primer System.out.println(" 21"); pomagaš pa si lahko tudi z ubežno sekvenco tab System.out.println("\t21");

BaRtMaN ::
To je 1. seminarska naloga na FRI v 1. letniku letos, vsak teden je treba eno zagovoriti. Na izpitu se to potem reši v petih minutah.

Bojevnik ::
public class Main { boolean pras(int y) { boolean ena=true; int k; for(k=2; k<y; k++) { if ((y%k)!=0) {ena=false;} } return ena;} public static void main(String[] args) { int a; a=7; boolean dva; } }
kkako bi priredil da dva dobi vrednost pras(a) probal sem dva=pras(a); pa ne dela

drejc ::
Main je statična metoda in lahk kliče sam statične metode.
Se prav da moš dodat vsaj besedo static nekam v tem programu...
Se prav da moš dodat vsaj besedo static nekam v tem programu...

"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse

kopernik ::
Bojevnik, tako :
public static void main(String[] args) { int a; a=7; Main m = new Main(); boolean dva = m.pras(a); }

SkIDiver ::
VASkO zakaj 21? Mislu sm pokazat kako bi izpisal za primerjavi številko 21 z zamikom enega presledka v desno

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JAVA] HTTPS clientOddelek: Programiranje | 3204 (1934) | peterv6i |
» | JavaOddelek: Programiranje | 5914 (4515) | Spura |
» | [Java] Evidenca delovnega časa - Java v navezi z AccessomOddelek: Programiranje | 3321 (2541) | c0dehunter |
» | [JAVA] zaustavitev niti (threadov)Oddelek: Programiranje | 3202 (3202) | morbo |
» | [java] funkcija ekvivalentna print_r v PHPOddelek: Programiranje | 1700 (1463) | sverde21 |