» »

Zaklep teme "Dost mam"

Zaklep teme "Dost mam"

apachee ::

TEMA: Odpiram za vse tiste ki imajo zadosti nekaterih moderatorjev, ki se resnično že obnašajo kot Španska inkvizicija. Če jim nekaj ni všeč, po godu, to enostavno zbrišejo ali pa zaklenejo. In to le zato ker to lahko naredijo. Že marsikater tema je bila zaprta, kakor tema "Dost mam" zato ker pride do spora z enim od moderatorjev in potem te utišajo z zaklepom teme. A ne tokrat!

Torej vsi ki vas to moti prosim da napišete svoje mnenje.
You can't win without The Finn!

Pyr0Beast ::

Dost te mam! :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Poldi112 ::

Resitev je da vse take teme, kjer bi se to lahko zgodilo, neses v Nakladalnico.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

fahrenGONE ::

Verjetno je bil razlog za zaklep teme to, da nekaterim kritika ni vsec in raje prepovejo debato ter se imajo za pametne. :D

no_use4 ::

tokrat ne? a mislis da te teme ne bojo zaklenil :D

pa ce se bos kej prevec piz***, te bojo pomoje se odstranil iz foruma :D

apachee ::

Poldi112 fora je v tem da se obnašajo kot otroki. V primeru da napišeš nekaj kar jim ni všeč, največkrat njim v kritiko te takoj utišajo z brisanjem posta ali pa z zaklepom teme. In vedno se potem opravičijo z "kršenjem pravil". S tem ko kritiziram ST očitno kršim nj. pravila oz. pravice 8-O.

Poanta je v tem da jim damo na znanje da je njihovo početje zloraba nj. položaja.
You can't win without The Finn!

apachee ::

no_use4 sej lih to pravim. To lahko počnejo le dokler jim bomo pustili. Če bomo kot ovce lepo pridni in tiho ko bodo to storili nekomu potem se bomo slej ko prej sami znašli na listi za odstrel.

Če pa se bomo "uprli" pa se jih bo mogoče kaj prijelo.

Čist vsak smrkavc pa že ne more bit moderator, kateri mora biti razsoden in pošten, ne pa da ko mu malce zbodeš ego da uporabi vse kar ima na razpolago.
You can't win without The Finn!

Jan987 ::

Nihče te ne sili da si na slo-techu in če ti ni kaj všeč lahko brez uprašanj odideš na kakšen drug forum . Kaj pa bi bilo če bi vsaka taka tema obstala: KUP SMETI. Naj to ostane forum kjer boš lahko izvedel kaj pametnega v zvezi z računalnikom, zato ti še enkrat povem: ĆE TI NI KAJ VŠEČ POIDI NA DRUG FORUM. In verjetno tvoje odhoda ne bo nihče obžaloval

kuglvinkl ::

Naloga TP in moderatorjev je v zniževanju entropije. Statistično gledano se briše izredno malo postov. Vendar če se jih ne bi, bi entropija tako narstla, da bi ogrozila sistem.

Sistem zmanjševanja entropije se je skozi leta izpolnjeval in je močno vsidran na stran. Samo zanemarljiva skupina obiskovalcev se ne strinja s politiko (npr. bistvena je, po domače rečeno NO WAREZ).

Sistem se kaže tudi skozi Pritožbe (ki seveda niso običajne na drugih forumih, razen, če se zgledujejo po ST-hu) in temo Vaši predlogi, kjer se kanalizira vsa kritika in predlogi.

Uporabite te teme, tale pa bo zaklenjena.
Your focus determines your reallity


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Peticija zoper naziv Persona rudis (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
8914505 (11213) Mavrik
»

windowsi , linuxi ,M$etc...

Oddelek: Slo-Tech
491810 (1087) hruske
»

pripomba na zaklepanje tem

Oddelek: Slo-Tech
371474 (917) suse80

Več podobnih tem