Forum » Omrežja in internet » strežnik 100%
strežnik 100%
AlexUS ::
Neki me zanima,
rad bi dostopal do svoje strani, pa mi vsake tolk časa izpiše da ni možen prikaz zaradi časovnega zamika(ali neki podobnega).
Kako bi to rešil?
Sam sem namreč razmišljal če bi v domeno dal dva IP(različna) naslova ter dva DNS(različna), ter s tem povečal stabilnost.
Naredil bi nekakšen" bridge" med strežnikoma.
Se pravi, če se nebi odzval stražnik, bi ga preusmerilo na drugega, ter bi mi prikazalo stran.
Ka se to da naredit kar preko registratorja domene?
Ka vi mislite?
lp
rad bi dostopal do svoje strani, pa mi vsake tolk časa izpiše da ni možen prikaz zaradi časovnega zamika(ali neki podobnega).
Kako bi to rešil?
Sam sem namreč razmišljal če bi v domeno dal dva IP(različna) naslova ter dva DNS(različna), ter s tem povečal stabilnost.
Naredil bi nekakšen" bridge" med strežnikoma.
Se pravi, če se nebi odzval stražnik, bi ga preusmerilo na drugega, ter bi mi prikazalo stran.
Ka se to da naredit kar preko registratorja domene?
Ka vi mislite?
lp
Modrost ni debelost, debela je norost.
OmegaBlue ::
Kar bi naredil s tem je ena velika zmeda. Vpiši v google "Round robin DNS" se mi zdi da bo to prišlo v poštev zate.
Edit: typo
Edit: typo
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free email provider za lastno domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6347 (3361) | zuz3k |
» | Kako do 100% uptima web strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1423 (979) | SebyDiamant |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8958 (7449) | kronik |
» | Windows 2003 AD domenaOddelek: Operacijski sistemi | 2222 (1910) | dronyx |
» | Windows 2000 server--->Win XP prijava v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1812 (1604) | demokedes |