Forum » Omrežja in internet » prenos podatkov z pc na notebook
prenos podatkov z pc na notebook
hippopotamus ::
Pozdravljeni!
Pc sem zamenjal za notebook, na katerega bi rad prenesel podatke z desktop pc-ja. Kupil sem utp kabel in povezal računalnika med sabo, nekaj sem štimal ip-je, a vseeno na notebooku nikjer ne vidim podatkov z namiznega pc-ja. Zanima me, kako je najhitreje zadevo urediti, da bo delovala? Naj povem, da je na obeh računalnikih inštaliran win xp.
Najlepša hvala za odgovor,
lp, hippo
Pc sem zamenjal za notebook, na katerega bi rad prenesel podatke z desktop pc-ja. Kupil sem utp kabel in povezal računalnika med sabo, nekaj sem štimal ip-je, a vseeno na notebooku nikjer ne vidim podatkov z namiznega pc-ja. Zanima me, kako je najhitreje zadevo urediti, da bo delovala? Naj povem, da je na obeh računalnikih inštaliran win xp.
Najlepša hvala za odgovor,
lp, hippo
- spremenilo: hippopotamus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitLocker tpm VS pin/passwordOddelek: Informacijska varnost | 2194 (1741) | jukoz |
» | Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorectOddelek: Pomoč in nasveti | 3008 (2830) | solatko |
» | Wireless domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2727 (2401) | moho1 |
» | Identifikacija računalnikaOddelek: Informacijska varnost | 1234 (1051) | theman |
» | Nalaganje windows preko USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1853 (1683) | Roadracer |