Forum » Hlajenje in modifikacije » hlajenje
hlajenje
aks_! ::
Živijo!
Ker nimam blage veze o hlajenju in teh zadevah, bi vas vprašal za mnenje, kako naj kar najbolje ohladim Athlona 2200+, ker se mi ful pregreva. Keri ventilator pa hladilnik in to se mi splača kupit.
thx
Ker nimam blage veze o hlajenju in teh zadevah, bi vas vprašal za mnenje, kako naj kar najbolje ohladim Athlona 2200+, ker se mi ful pregreva. Keri ventilator pa hladilnik in to se mi splača kupit.
thx
Veron ::
trenutno se po mojem nabolj splača kupit Zalman CNPS7000B AL/CU OEM socket A v mlacomu, stane pa 4700sit...
Jan987 ::
Sam rabš met mal večje ohišjeda ti ne sili v napajalnik!
A gdo ve kam bise dalo premontirat napajalnik da bi ta zalman sedu not?
A gdo ve kam bise dalo premontirat napajalnik da bi ta zalman sedu not?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: kuglvinkl ()
SloMusty ::
Jaz pa sem to težavo rešil tako, da se kupil še zalmanov napajalnik, ki je bistveno manjši, in se skoraj ne greje, pa še neslišn je.
Freestyle wind riders!!!
jest10 ::
aks_! ::
Hvala za nasvete.
Najbrž bom sicer kar tistega Zalmana nabavu, sicer pa sm pozabu omenit, da bi blo dobro, da je ventilator dokaj tih, ker mam racunalnik v sobi in pogosto prizganega tudi cez noc.
A ta Zalman je tih?
Najbrž bom sicer kar tistega Zalmana nabavu, sicer pa sm pozabu omenit, da bi blo dobro, da je ventilator dokaj tih, ker mam racunalnik v sobi in pogosto prizganega tudi cez noc.
A ta Zalman je tih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri vent za procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 839 (755) | Tomson |
» | dviganje voltažeOddelek: Navijanje | 1474 (1126) | sirotka |
» | Problem pri hlajenju IntelaOddelek: Strojna oprema | 1284 (981) | jest10 |
» | zalman 7000 al/cu ali Thermaltake Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 1600 (1445) | dxx |
» | kater hladilnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1592 (1291) | neo977 |