Forum » Loža » siol in izpad...
siol in izpad...
Viro ::
ja kot ste siolovci ugotovil... mednarodni promet ne dela... ok poklicem okol enih... mi lepo rece un odzivnik da pac neki narobe z mednarodnim prometom... pol pa poklicm cez 20 min in normaln odzivnik... in izberem tehnicno pomoc... cakam fulll doug in kr naenkrat mi skensla klic? mi ja pisal na telefonu 08010002 je prekinil ? kaj pa se to dogaja pogosto? tko d te kr skensla k men se je to prvic?
LP Viro
LP Viro
OceanMan ::
Ja na take izpade Siolovcev se kar navadi. Je pa problem tudi pri arnesu ne sam pr siolu. Bo treba počakat.....
--Everything is in our hands--
Alec999 ::
Telemach(Link)-> Siol tud ze par ur ne dela tujina, dela pa tujina prek Volje
P.S.
A ma Volja ksn proxy?
P.S.
A ma Volja ksn proxy?
Thomas ::
Zdej mi ne dela že par ur. Sploh ne vem, kdaj bo pršu nazaj.
Je pa hec, tale http://192.168.100.1/ reč men vedno dela. Tudi, ko nič drugega ne. Se mi pa ne ljubi študirat preveč, kako in zakaj to.
Je pa hec, tale http://192.168.100.1/ reč men vedno dela. Tudi, ko nič drugega ne. Se mi pa ne ljubi študirat preveč, kako in zakaj to.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Wox ::
Thomas, to je lokalni IP. Verjetno router, če ga maš ali pa lokalni IP tvoje mrežne.
Commodore 64
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wox ()
Microsoft ::
10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12, 169.254.0.0/16 in 192.168.0.0/16 so vedno nekje na lokalnem omrezju. Tega na internetu naj ne bi bilo.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Matri[X] ::
192.168.100.1 je IP kabelskega modema, kjer ti kaze podatke o signalu, kanalih, ipd ... IP rangi definirani v RFC1918 _ne obstajajo_ na Internetu, ker so namenjeni _samo_ za lokalna omrezja.
Malner ::
Sej ni dolg trajal. Mogoče so nadgrajeval omrežje, da bo lahko parim idiotom triple play delu.
Gill ::
Najprej tujina ni delala, potem pa nič. Sedaj sicer kaže da je bolje, a kako dolgo bo vzdržalo?
64202 ::
> IP rangi definirani v RFC1918 _ne obstajajo_ na Internetu, ker so namenjeni _samo_ za lokalna omrezja.
Baje da kitajski ISP-ji uporabljajo te range, zato ker jim fali IP-jev seveda, pa potem NAT-ajo miljon ljudi :)
Baje da kitajski ISP-ji uporabljajo te range, zato ker jim fali IP-jev seveda, pa potem NAT-ajo miljon ljudi :)
I am NaN, I am a free man!
SkIDiver ::
Jz jih mam že povn kufr. Pa še net ne laufa tko k treba Kje si moja ljuba optika in njenih 100mbit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5259 (4291) | wungad |
» | Hud problem z antivirusom, (nod 32)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1270) | fosil |
» | Kako dostopat do modema preko ruterjaOddelek: Strojna oprema | 7698 (7440) | Veron |
» | netmaskOddelek: Omrežja in internet | 1172 (1077) | Struzzo |
» | Kako do kabelskega modema preko routerja?Oddelek: Strojna oprema | 1599 (1523) | superior2 |