Forum » Omrežja in internet » Problem s porti
Problem s porti
serpentes ::
Ziujo.
Imam en majhen problem in prosim ne mi rect da "pogooglej" ker to sem tut delal vendar je zamudno delo. Ali je mogoce dobiti ( potegniti iz neta ) kak program kjer bi lahko videl kateri port uporablja dolocen SW. Naprimer: Ftp server ponavadi uporablja port 20 ali pa 21, MirC ponavadi uporablja porte tam od 6660-6669, kokr jaz vem. Mene pa zanima v tem primeru kateri port uporablja recimo imenik slovenije ko se povezuje na internet ali pa recimo, kak ventrilo server, hamachi server, tetrinet server... vem da se da pogoogle-at samo to se mi zdi dokaj neumno. Hvala vsem ki bodo karkoli odpisali nazaj, predvsem kaj pametnega.
lp,
blaz
Imam en majhen problem in prosim ne mi rect da "pogooglej" ker to sem tut delal vendar je zamudno delo. Ali je mogoce dobiti ( potegniti iz neta ) kak program kjer bi lahko videl kateri port uporablja dolocen SW. Naprimer: Ftp server ponavadi uporablja port 20 ali pa 21, MirC ponavadi uporablja porte tam od 6660-6669, kokr jaz vem. Mene pa zanima v tem primeru kateri port uporablja recimo imenik slovenije ko se povezuje na internet ali pa recimo, kak ventrilo server, hamachi server, tetrinet server... vem da se da pogoogle-at samo to se mi zdi dokaj neumno. Hvala vsem ki bodo karkoli odpisali nazaj, predvsem kaj pametnega.
lp,
blaz
lp,
serpentes
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je domena in kaj so vrata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1576) | incognito |
» | Mirc nastavitve za chat386Oddelek: Omrežja in internet | 8165 (8046) | ;-) |
» | Pošiljanje maila prek Sharp GX25 Ferrari EditionOddelek: Omrežja in internet | 1323 (1186) | Jeebs |
» | ADSL - staticn ip+Router Planet XRT-401D +port forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 3348 (3208) | deamon |
» | Router D-Link DI-604 in eMule LowIDOddelek: Omrežja in internet | 1865 (1712) | matias |