Forum » Programska oprema » Arhiviranje MP3-jev z diska
Arhiviranje MP3-jev z diska
mnemec ::
Pozdravljeni!
Imam naslenji problem.
Na disku imam za več DVD-jev Mp3-jev in bi jih rad arhiviral, vendar tako da se na DVD-jih ohrani struktura map. Vsi programi za arhiviranje (ki sem si jih ogledal), ki omogočajo izdelavo arhivov čez več DVD-jev, arhivirajo v namensko datoteko. Tako za odarhiviranje samo določene mape potrebuješ le ta program, jaz pa bi rad do arhiva dostopal kar z raziskovalcem.
V principu potrebujem napreden "copy" ukaz, ki si zapomni kaj je že prekopiral in česa še ni.
Upam da sem bil dovolj razumljiv
Imam naslenji problem.
Na disku imam za več DVD-jev Mp3-jev in bi jih rad arhiviral, vendar tako da se na DVD-jih ohrani struktura map. Vsi programi za arhiviranje (ki sem si jih ogledal), ki omogočajo izdelavo arhivov čez več DVD-jev, arhivirajo v namensko datoteko. Tako za odarhiviranje samo določene mape potrebuješ le ta program, jaz pa bi rad do arhiva dostopal kar z raziskovalcem.
V principu potrebujem napreden "copy" ukaz, ki si zapomni kaj je že prekopiral in česa še ni.
Upam da sem bil dovolj razumljiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje popravijo spraskan DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3724 (1496) | filip007 |
» | Varen arhivOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1370) | hojnikb |
» | Težave pri urejanju videa.Oddelek: Zvok in slika | 682 (637) | red_baron |
» | Računalnik za video montažo?Oddelek: Kaj kupiti | 1906 (1647) | Kibby |
» | Nova anketa: greste po nakupih?Oddelek: Novice / Ankete | 4470 (3129) | kuglvinkl |