Forum » Strojna oprema » DI-614+ wireless
DI-614+ wireless
megabit ::
Stvar je taka.. Imam omenjeni routr, vse dela ql, sam ne znam nastimat da bi delala 2 racunalnika brezzicno.
Narejen naj bi bil za 4 racunalnike, saj ima 4 razlicne kljuce. Problem je da mi deluje samo na enem(prvem) kljucu, na ostale pa se noce povezati. Vse 4 kljuce seveda lahko poljubno spreminjam, vendar je vedno isto.
Za izbrati imam moznosti :
-Open System
-Shared Key
-WPA
-WPA-PSK
Poizkusal sem na prvih dveh (Open System,Shared Key), vendar kot sem omenil dela samo prv kljuci, na ostale 3 pa se noce povezati.
Za pomoc se resnicno zahvaljujem.
Narejen naj bi bil za 4 racunalnike, saj ima 4 razlicne kljuce. Problem je da mi deluje samo na enem(prvem) kljucu, na ostale pa se noce povezati. Vse 4 kljuce seveda lahko poljubno spreminjam, vendar je vedno isto.
Za izbrati imam moznosti :
-Open System
-Shared Key
-WPA
-WPA-PSK
Poizkusal sem na prvih dveh (Open System,Shared Key), vendar kot sem omenil dela samo prv kljuci, na ostale 3 pa se noce povezati.
Za pomoc se resnicno zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WRT54GL RUTER(dostopna točka), povezava je omejenaOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (822) | djforever |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3308 (3016) | ali3n |
» | povezava med level one mrezno in asus routerjem - helpOddelek: Omrežja in internet | 841 (794) | poluks25 |
» | Router Netgear MR814v2 - problem z WEPOddelek: Omrežja in internet | 1467 (1424) | lopov |
» | zaklepanje ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6543 (6094) | preem |