Forum » Programska oprema » Nadzor uporabe neta
Nadzor uporabe neta
teac ::
Rabil bi program, s katerim bi lahko časovno omejil dostop do interneta (drugače je kablska).
Fajn bi bilo, če bi lahko omejil dostop po urah (npr. samo od 12-16h, 18-20h) ali pa samo koliko ur na dan je lahko nekdo na intarnetu (npr. 6ur, po tem, ne more več uporabljat). Vse pa naj bi delovalo preko mreže (administracija na mojem računalniku), katere administrator sem jaz.
Fajn bi bilo, če bi lahko omejil dostop po urah (npr. samo od 12-16h, 18-20h) ali pa samo koliko ur na dan je lahko nekdo na intarnetu (npr. 6ur, po tem, ne more več uporabljat). Vse pa naj bi delovalo preko mreže (administracija na mojem računalniku), katere administrator sem jaz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Minutna" omejitev dostopa na internet na dan..Oddelek: Loža | 8724 (7163) | badabim |
» | Omejevanje dostopa TelekomOddelek: Omrežja in internet | 8280 (7008) | francek1 |
» | New York pesti val kraj iRobeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7666 (6076) | bluefish |
» | Boj z mlini na veter in igre na srečo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29180 (26258) | denial |
» | Omrežni strežnikOddelek: Operacijski sistemi | 774 (721) | urosh |