Forum » Kaj kupiti » 19" izključno za SLIKE
19" izključno za SLIKE
Smileon ::
Zdravo!
Kupujem 19" TFT za obdelavo slik...Torej odzivni čas ni pomemben, še najbolj me skrbijo barve. Ostrina verjetno ne bo problem...
Zaenkrat sem opazil Samsung 193P in HP 1995, za oba sem na tem forumu prebral da imata zelo slabe kontraste v temnih predelih....Kaj je na tem... Kakšne izkušnje? Ampak ne pri gledanju filmov... mogoče je s fixno sliko drugače?
Mogoče kak drug monitor?
Hvala za kakršnkoli nasvet?
Smiley
Kupujem 19" TFT za obdelavo slik...Torej odzivni čas ni pomemben, še najbolj me skrbijo barve. Ostrina verjetno ne bo problem...
Zaenkrat sem opazil Samsung 193P in HP 1995, za oba sem na tem forumu prebral da imata zelo slabe kontraste v temnih predelih....Kaj je na tem... Kakšne izkušnje? Ampak ne pri gledanju filmov... mogoče je s fixno sliko drugače?
Mogoče kak drug monitor?
Hvala za kakršnkoli nasvet?
Smiley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OneplusX trojanecOddelek: Mobilne tehnologije | 1014 (712) | šernk |
» | (pre)visok latencyOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (887) | luka46 |
» | [komentarji] Intel Core 2 & AMD AM2 SuperPI lestvica! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 10671 (5032) | Galaxy |
» | Modifikacije strojne opremeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5845 (5817) | sid911 |
⊘ | EK Full Cover bloki v SvetuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2092 (1637) | Eddy |