» »

Računalniške trgovine v Trstu

Računalniške trgovine v Trstu

fosil ::

Grem na dopust v istro, pa bi se spotoma še mal v Trstu ustavu za shoping, samo Trsta u bistvu nič ne poznam, zato me zanima kje so tam kakšne računalniške trgovine. Ne nujno samo najbolj pocen variante, ampak na splošno solidne.
Pa pri odgovorih prosim upoštevajte da Trsta čist nič ne poznam :D
Tako je!

Kriko ::

V trst sem hodu in hodim še več kot 20 let..precej tudi po računalniško robo..povem pa ti da nimaš tam več kaj hodit, ker kot prvo NOVEJŠE ROBE ne boš dobil ali zelo težko..če pa jo boš že nimaš nič od tega ker je cenovno isto kot pri nas..seveda to odkar ne dobiš več DDV-ja nazaj.
Torej tudi če kupiš za isto ceno kaj profitiraš..to da če boš moral reklamirat boš porabil spet nekaj denarja za pot, odvisno od kje si...torej zaključi sam!
kriko

fosil ::

No sej u bistvu ne bi šel tja glih zarad tega. Nisem bil v trstu že odkar sem bil otrok in bi šel iz firbca mal na splošno pogledat, tako da me zanima a imajo v Trstu kakšen shoping center, recimo neki podobnega koker je BTC v Ljubljani?
Tako je!

SeTAr ::

Največji trgovski center je verjetno torri d'europa - greš gor na avtocesto proti centru in takoj po tunelu zaviješ dol in greš samo ravno po cesti pod avtocesto - na desni strani bo ogromna stavba (ne moreš falit) samo za compe nimajo bohvekaj not - mislimda samo mediaworld ki je varjanta bigbang...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

palmanova outlet

Oddelek: Loža
4415889 (4314) Isotropic
»

R9800pro za 47 jurjev, heh

Oddelek: Strojna oprema
402516 (1185) Eru
»

Je v Gorici poleg Essedija se kdo?

Oddelek: Kaj kupiti
121568 (1255) azeed
»

Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
645392 (4543) eiht
»

sverc komerc , ali kako najceneje!

Oddelek: Kaj kupiti
182400 (1994) OChack

Več podobnih tem