Forum » Programska oprema » pogled na screen na drugem PC preko svojega?
pogled na screen na drugem PC preko svojega?
ssamec3 ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če ma kdo kakšno idejo kako ali kater program uporabiti da bi lahko preko svojega PC, videl screen na PC svojega brata, PC-ja imama vezana preku routerja. Vsak predlog in ideja dobrodošla.
lp
Mene pa zanima če ma kdo kakšno idejo kako ali kater program uporabiti da bi lahko preko svojega PC, videl screen na PC svojega brata, PC-ja imama vezana preku routerja. Vsak predlog in ideja dobrodošla.
lp
...kvaliteta je vedno vredna svoje cene...
Goldee ::
v windowsih mas remote desktop, vpises njegov ip in username in geslo in mas. Dobri remote programi so tudi radmin, VNC, PCanywhere.. in se mnogo mnogo... mal pogugli
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Sklemen ::
VNC, Remote Desktop, PCAnywhere itd.
To mi uporabljamo pri podpori naših strank na daljavo. Njihovih fac se mi ne da glih vsak dan gledat
To mi uporabljamo pri podpori naših strank na daljavo. Njihovih fac se mi ne da glih vsak dan gledat
ssamec3 ::
Hvala za nasvete bom izbral najbolj ustrezno varianto.
...kvaliteta je vedno vredna svoje cene...
Goldee ::
pomoje ti najbolj ustrezna kar windows remote desktop
@Sklemen - mi tudi. Pa se puttya (non-GUI )
@Sklemen - mi tudi. Pa se puttya (non-GUI )
And Now for Something Completely Different...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1631) | karafeka |
» | remote desktop - potrebujem nujnoOddelek: Omrežja in internet | 1487 (1273) | ThinMan |
» | Ali obstaja oziroma če je mogoče ?Oddelek: Omrežja in internet | 1652 (1247) | cekr |
» | WINXP kot Terminal SERVEROddelek: Operacijski sistemi | 1073 (909) | 20sdfj093f |
» | Kater remote desktop za winse?Oddelek: Omrežja in internet | 1118 (1008) | SasoS |