Forum » Izdelava spletišč » Prosim za pomoč in oceno strani! HVALA
Prosim za pomoč in oceno strani! HVALA
Tomaz27 ::
Pozdravljeni, mene zanima sledeče, ali je možno da se besede, ki so v bazi pojavijo če jih nekdo išče na recimo najdi.si ?
Gre za stran www.prihrani.info, kjer bomo objavljali cene različnih računalniških podjetij in primerjavo med njimi. Pa me zanima če se da narediti tako, da se v iskalniku pojavljajo ne samo te stvari, ki so na 1 strani, ampak tudi tiste it baze?
Ali je potrebo pač vse kar želiš da iskalnik najde dati na 1 stran oz na podstrani.
Pa če lahko malo pokomentirate spletno stran, kaj ji manjka in kaj bi lahko bilo boljše, da malo izboljšamo stvari.
Hvala
Gre za stran www.prihrani.info, kjer bomo objavljali cene različnih računalniških podjetij in primerjavo med njimi. Pa me zanima če se da narediti tako, da se v iskalniku pojavljajo ne samo te stvari, ki so na 1 strani, ampak tudi tiste it baze?
Ali je potrebo pač vse kar želiš da iskalnik najde dati na 1 stran oz na podstrani.
Pa če lahko malo pokomentirate spletno stran, kaj ji manjka in kaj bi lahko bilo boljše, da malo izboljšamo stvari.
Hvala
R33D3M33R ::
Ideja se mi zdi odlična! A cene osvežite ko jih osveži računalniško podjetje?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Brilko ::
Veliko, veliko in še enkrat veliko volje...
Problem takih strani je da moreš kot admin veliko delati na vsebini... in je težko vzrževati začetni tempo. Veliko uspeha.
Problem takih strani je da moreš kot admin veliko delati na vsebini... in je težko vzrževati začetni tempo. Veliko uspeha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google nas ne prikaže v iskalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 3563 (1954) | neoserv |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15142 (7779) | Tody |
» | Microsoftu pol milijarde evrov globe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 31900 (28983) | MrStein |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13315 (10442) | Tydek |
» | Hosting v tujini + prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3149 (2597) | gforce |