Forum » Loža » Stanovanje v Lj?
Stanovanje v Lj?
shock ::
Živjo.
S cimrom pač letiva vn iz raja ops iz študentskega doma (ne ne nisva bila razgrajača pač sva bila pridna in sva dokončali študij - najlepša leta so mimo ) in zdaj sva vneto začela iskati stanovanje v lj. Zdaj dragi slo-techovci a je kdo med vami ki išče 2 mirna cimra (kot sem omenil že prej študentksa leta so šla mimo in delamo) ali pa koga poznate ki išče podnajemnike ali oddaja stanovanje, se priporočam za vaše odgovore.
P.S.: Mimogrede da ne boste mislili da sem len, iščem stanovanje kot norec ampak vsaka pomoč mi veliko pomeni.
Lp,
vaš priljubljeni shock
S cimrom pač letiva vn iz raja ops iz študentskega doma (ne ne nisva bila razgrajača pač sva bila pridna in sva dokončali študij - najlepša leta so mimo ) in zdaj sva vneto začela iskati stanovanje v lj. Zdaj dragi slo-techovci a je kdo med vami ki išče 2 mirna cimra (kot sem omenil že prej študentksa leta so šla mimo in delamo) ali pa koga poznate ki išče podnajemnike ali oddaja stanovanje, se priporočam za vaše odgovore.
P.S.: Mimogrede da ne boste mislili da sem len, iščem stanovanje kot norec ampak vsaka pomoč mi veliko pomeni.
Lp,
vaš priljubljeni shock
- spremenil: shock ()
PROTOTIP ::
Ni ti treba bit razgrajač, da študij zajebeš, dovolj je, če si len . Btw. a ni dons praksa v študentskih domovih, da se prodaja odločbe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znam dost za FRI?Oddelek: Šola | 3672 (2249) | Vazelin |
» | Nakup stanovanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 71723 (52964) | Okapi |
» | cene na nepremicnine.net (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17397 (14470) | LeQuack |
» | Študentske sobe, stanovanjaOddelek: Loža | 10599 (8504) | Bob Rock |