Forum » Programska oprema » kdevelop - autoindent
kdevelop - autoindent
junkee ::
Tole je sigurno glupo vprašanje, samo kako lahko v kdeveloperju vklopim autoindent (kot recimo v vimu z "set ai") ?
64202 ::
set ai? bleh :), cat ~/.vimrc:
filetype plugin indent on
syntax enable
Drugace kdevelop ima indent nastavitve (vsaj) na dveh mestih, eno je pod editor settings -> indentation, potem je pa se nekje pod kdevelop settings ...->... indentation style IIRC. Samo zal dela vsaj pol slabse kot vim. Mozno pa je, da sem samo kiksnil tretje mesto ali pravo kombinacijo, ki izboljsa indent v kdevelopu, nisem ravno pristas kde-jastih hektarov nastavitev
filetype plugin indent on
syntax enable
Drugace kdevelop ima indent nastavitve (vsaj) na dveh mestih, eno je pod editor settings -> indentation, potem je pa se nekje pod kdevelop settings ...->... indentation style IIRC. Samo zal dela vsaj pol slabse kot vim. Mozno pa je, da sem samo kiksnil tretje mesto ali pravo kombinacijo, ki izboljsa indent v kdevelopu, nisem ravno pristas kde-jastih hektarov nastavitev
I am NaN, I am a free man!
Jah vsaj jst ne najdem zadeve. Z autoindent (ai) mislim, če podam primerjavo, kot je v emacsu po defaultu C-j, torej da naredi newline+indent, da ti automatsko indenta kodo. Mah nič pač ostajam, vsaj trenutno, na vimu :]
BigWhale ::
Ja, da se. Sem ze pozabil kje, pa nimam nikjer nobene delujoce kdevelop masine. Da pa se. Lahko pa uporabis vim za editor v KDevelopu :P
BigWhale:
Če prideš do mašine bi bil hvaležen odgovora. Glede vima pa kokr se spomn so velki problemi z kvim, in so opostili zadevo. Zato folk čaka na vim7 oziroma so za trenutno rešitev začel delat na yzis.
Če prideš do mašine bi bil hvaležen odgovora. Glede vima pa kokr se spomn so velki problemi z kvim, in so opostili zadevo. Zato folk čaka na vim7 oziroma so za trenutno rešitev začel delat na yzis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C++ IDE on WindowsOddelek: Programiranje | 7612 (6704) | noraguta |
» | vim syntaxOddelek: Operacijski sistemi | 924 (887) | 64202 |
» | [C++ ] [ KDE ] KDevelop 3.2 Beta 2 & Qt4Oddelek: Programiranje | 1471 (1161) | kopernik |
» | UltraEdit na linuxuOddelek: Programska oprema | 1095 (925) | cryptozaver |
» | text editor za C in Javo (v Linuxu)Oddelek: Programska oprema | 1244 (1126) | kopernik |