» »

Kateri prenosnik?

Kateri prenosnik?

Temo vidijo: vsi
««
119 / 664
»»

DonMatejo ::

SilverSpy... red zion je po slikah sodeč Compal varianta... poglej v Anni pod compal... to je ohišje, v katerega potem firme same vstavljajo komponente... jst sm se odločal za isti denar med tem Compalom iz Annija pa Acerjem, pa sm se rajš odloču za preverjeno firmo.. čeprov sm nekje bral, da naj bi delali, dizajn je pa ... :D srednji vek... :D

matejkor: NE... ne boš mogu igrat, oz če boš lahko ne boš pr tem čist nč užival... če hočeš igrce, pol si dobi standalone grafo... če hočeš officework, je pa integrirana dost... kaki most wanted, to je še na Radeonu 9200 delal komej na low, pol bo pa tle na enmu kvadratmu centimetru čipa... :D

matejkor ::

ok pol pa tale dell ni za mene je pa le mal preslab
tko da zdej iščem drug prenosnik do 800€ k bo na njem delal usaj san andreas most wanted pa ut 2004 več pa kokr sm že povedu ne rabm
15,4 " bo dost velk, nej ma OS zravn drugih nekih posebnih zahtev pa ni
tko da če mi loh zdej še enkat pomagate

dinozaver7 ::

Če mene vprašaš, bi blo za tako ceno še najboljš nekaj takega->klik!, jaz se pa še odločam, če bi kupil enega MSI, malo boljšega..Bom še vidu..

coma2black ::

če ti OS pomeni tudi kak ubuntu ali fedorca :))pol bi na tvojem mestu definitvno vzel tega , ker pa bi se tudi rad igral tak da rabiš M$ , pa bi vzel tega

btw: dlje kot gledam različne laptope ter review-e, vedno bolj dobivam občitek, da je v tem rangu cca 800€ asus povozil vso konkurenco kar se tiče price/performance, sploh če bi rad nekaj kar je priznana znamka ...correct me if i am wrong...
--=- [ Dex ] -=--

Zgodovina sprememb…

Če mene vprašaš, bi blo za tako ceno še najboljš nekaj takega->klik!, jaz se pa še odločam, če bi kupil enega MSI, malo boljšega..Bom še vidu..

sam tale msi ma za svojo ceno zlo slab proc
--=- [ Dex ] -=--

je res... asus je dobra ponudba.. drugače pa poglej okrog po trgovinah za grafe tipa 8600gt al pa hd2600 je polno toshib, acerjev, asusov ki imajo to... to je zaenkrat največ, kar lahko dobiš...igre ti bodo šopale...

namko ::

Zanima me, če je že kdo naročal pri Komportalu. Predvsem me skrbi tale zadevščina: "Dostavne stroške oblikuje pošta slovenije". Ker verjetno nima sklenjene kake pogodbe s Pošto Slovenije, to pomeni na 822 € prenosnik še 6 € poštnine + 38 € provizije. Druga stvar, ki me interesira, je resnost firme.

jaz sem preko njih naročal za dva frenda, in sicer en asusov laptop ter po komponentah skoraj cel komp( misli da diska in napajalnika nisem vzel pri njih ker so bili malo dražji)... vse je potekalo ok in brez problemov, laptop sem dobil v 2 dneh, komponente pa v 2 al 3 dneh, je pa res, da sem stvari po dogovoru prevzel osebno v ljubljani, tak da glede dostavnih stroškov ne bi vedel...sam ziher ni več kot 4-5€, pomoje je najboljše da jih kontaktiraš pa vprašaš, pošlji jim mejl al pa kaj, vem da so meni zlo hitro odgovorili!
--=- [ Dex ] -=--

glej, PS zmeri oblikuje neke svoje zadeve... recimo primer naročim en izdelek iz www.sever.si recimo, pa pogledam ceno, potem dodajo oni še strošje embaliranja pa odpošiljanja in na te stroške glede na kilažo PS zaračuna svojo storitev, prevoz... če mene prašaš ne more biti zelo drago, več kot 6eur mislim da ne... maš pa kilažo, če veš, pa prašaš na pošti kolk stane pošiljanje 3kg težkega paketa v slovenijo. voila!

sorry k sprašujem najbrž je neumnost ampak ne vem kaj pomen
če ti OS pomeni tudi kak ubuntu ali fedorca
zakaj rabiš M$ za igranje
pa tale se mi zdi dost uredu. kako pa kej grafična je tut pomoje kr uredu. a je v ceni že DDV če kdo ve

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matejkor ()

to je blo mišljeno v smislu, da so določeni OS-i zastonj, ampak tebi linux nič ne koristi, ker boš rabil windows za igranje iger...

ta laptop, je po mojem mnenju kot sem že napisal bomba! (sam ne vem kolko ti je všeč da pride bres OS-a zato sem ti predlagal tudi tega, ki stane podobno in ima zraven visto, sam je pa slabši pospecifikacijah). Drugače pa cene že vsebujejo ddv, preverjeno 2x ;)
--=- [ Dex ] -=--

keba ::

Mene zanima če že ima kateri prenosnik vgrajene grafične 9600m gt, 9650m gs ali pa ati mobility hd 3670, ali pa hd 3850, 3870??
Jst jih nisem še nikjer vidu.

za DDV sprašujem ker bi uzeu na očjou podjetje bi pa raj t bolšga pa visto posebi kupm eno home premium slo
grafična je pa dost uredu kajne

@matejkor grafična je dost vredu, tak da ti bo vse igrovje ki si ga naštel zgoraj delalo tekoče bp, pa tudi veliko novih iger bi moralo delovati čisto solidno (ob primerni resoluciji in nastavitvah)

kot sem ti že omenil, jim daj mejl poslat pa jih povprašaj to kar te zanima! (drugače pa mi je lih en frend razlagal, da za podjetje v katerm dela veliko nabavlja pri njih)
--=- [ Dex ] -=--

keba, prenosnik za 2000-3000eur ali več najbrž... na zadnjih dveh straneh je večkrat omenjeno, da so v "človeškem" rangu leptopov (Beri: 1500eur) najboljše grafe 8600gt 512 turbo in hd2600... večinoma... če bi rad gejmal, kupi mašino, desktop za gejmat... pa reskiri 400eur pa kupi še en švoh leptop če rabš internet na lokacijah...

keba ::

ati mobility hd 3670, no sej ta grafična ni višji razred, pa 9600m gt je pa zamenjava za 8600m gt.

Neumnost ::

DonMatejo u have my full support! :) Ljudje kokr sm že prej pisal je Asus kar se laptopov tiče res "BENG FOR THE BUCK"...

Če mislte igre nabijat na laptopih na kšnih resnejših nastavitvah bo potrebno odštet kakih 1,5 - 2K €€€ :( ..
Po moje je tale model kr primeren: HP CQ 8710w T9300 [KW192TC] - 2K €€ :)

keba, a pa slučajn vidš že kkšne 9600 v ljudskih leptopih? k je taka zamenjava.. ni zamenjava, če še skoz staro prodajajo... imho

sam aznima me če ma ta ASUS M51SE na sredini pr tipkah pri toucpadu slučajno čitalec prstnih odtisou

@matejkor očitno res, poglej tu spodaj pod "Solid Privacy Protection"
--=- [ Dex ] -=--

pol bom pa res skor 100°% tega kupu je res dobr usaj men za ta dnar

jaz mislim da nimaš kaj zgrešit
--=- [ Dex ] -=--

a loh še kšna druga mneja o grafični v tem prenosniku ker sm opazu da coma2black oglašuje asuse al pa trgovino komportal

nurmaln ::

a loh še kšna druga mneja o grafični v tem prenosniku ker sm opazu da coma2black oglašuje asuse al pa trgovino komportal

lej kukrkol obrneš ta cena za tak prenosnik je dobra, pomoje nimaš kej zgrešit
Kar se tiče firme je pa res čist neki nova. Glede na to da še nikjer ni dobiti NOBENIH podatkov bi reku da je ustavnovljena v zadnjih mesecih, definitivno pa letos (drugače bi bili na iBON že kakšni podatki o tej firmi). Če se odločiš in zaupaš firmi prov, drugače pa imajo tudi druge firme isti prenosnik samo po malenkost višji ceni.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Leks ::

Cene so zelo primerljive, nič te ne stane, če tudi tukaj povprašaš po končni ceni. Jaz sem tam že kupoval in na koncu je bila cena vedno nižja od objavljene. Sprva sem okleval, ker imajo samo plačilo po predračunu, pa sem reskiral in profitiral. Brez problemov.

Glede prenosnika, pa je dober nakup (po specifikaciji sodeč), čeprav z Asusi nimam izkušenj. Bolj sem domač pri HPjih in Lenovih.

Lp

ne skrbi me zaupanje trgovini mene polj zanima mnenje o grafični

@matejkor

lej, newem odkod ti to, človek ti ponudi rešitev pa je že narobe...sam to ti še povem 1.povedal sem zakaj asus (price/performance), kot 2. komportal ima trenutno najcenejšo ponudbo (če ne verjameš preveri, al pa ga kupi v Tech Tradu kot si napisal sprva pa daj 100€; več, bmk, sam jaz pač nimam keša v izobilju in kupim tam kjer je pač najceneje..)

še to: ker jih baje oglašujem, ti povem tudi to, da sem pred enim tednom kupil laptop v bofu..aja demit, zdaj pa bof oglašujem..
--=- [ Dex ] -=--

Zgodovina sprememb…

Zheegec ::

Kdor namerava kupit asus F7SE - naj malo počaka, da se poceni na 999EUR :) najbrž naslednji teden...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

mislu sm da oglašuješ ker sm še v eni al dveh temah zasledil da si ponujal asusa v tej trgovini sam zato

alien, spet kkšne insajderske info. :) bravo bravo...

@matejkor če pa je tam ta roba trenutno najcenejša, kaj ti ni jasno tu?

@ALIEn3001 če misliš tega se je očitno že :)
--=- [ Dex ] -=--

Matjažek ::

Pozdravleni
Včeraj sem dubu router buffalo 54 in vse enostavno zrihtu s pomočjo kolega :)
Hvala vsem ki ste mi pomagal z nasveti!

LP Matjaž

Mater, so pa eni hitri :)

Tole je pa zdej ubijalsko nora cena.
Janez Janša, 29.04.2014

Lol... oglaševalske vojne :) uporabljajte ceneje pika si al pa kaj podobnega..

Konkurenca je zdrava za vse predvsem pa za potrošnike, sej se na račun najcenejših znižujejo cene...

kmetek ::

vmes pa inflacija vse požre, pa podraži bencin in znižajo plače, a ne? :P

hehe... res je dobra cena, ni kej... tole bi pa kupu resno... ampak, sem že 2mesca ponosni lastnik acerja... če bi vedu, d bo takle, bi počakal dva mesca... ampak, po drugi strani mi je pa ta acer rešu že 2 izpita pa nešteto zabavnih ur in zavistnih pogledov :D tak d, ni panikeeee :D p.s.: Ne več sprašvat o temu prenosniku, ker jih bo zmanjkal, k boste čakal odgovor!!! takoj naročit!

blaskon ::

Če pride do te pocenitve za 100€ pri Asusu pol verjetno to ni več aktualno, sam me vseen zanima, kaj menite o teh dveh računalnikih, ker se zdita kar zmogljiva:
http://www.d-1.si/product.cp2?guid=A9BF...

http://www.d-1.si/product.cp2?guid=A443...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blaskon ()

Hehe, zanimivo sklepanje. Ta Asus je še zelo aktualen, malo si poglej konfiguracijo. Ta prvi Vostro je tudi zanimiv, samo sem šele kasneje ugotovil, da so te cene brez DDV :(
Janez Janša, 29.04.2014

tt2 ::

Kaj pa mislite o tem, ker še na nobene forumu nisem zasledil, da bi govorili o tem prenosniku http://www.kup.si/acer-prenosnik-aspire...

Smo se že pogovarjali malo nazaj. Totalno precenjen.
Janez Janša, 29.04.2014

hehe... samo folku se pa ne da pogledat niti 1 stran nazai... sam zadnjih 5postov pregleda... jst sm gledal za 4 mesce nazai, k sm kupoval, kakšn je bil feedback... :) zaenkrat cena nesprejemljiva, dizajna pa še kar nism vidu...

Mal narobe sem napisal - ob Asusu s to ceno sta della manj aktualna. Hvala za mnenje.

Za Acerja bi reku da je kr mau drag.. Se mi zdi Asusova pa DELLOva ponudba kr bl prepričljiva s ceno in s tem kar ponuja za ta denar..

Recimo kaj takega:
http://www.ceneje.si/asus-prenosnik-m51...

Res da je grafika kšn rang švohnej, jo pa nadomesti z bolšim Cpujem pa nižjo ceno..

Al pa DELL: Dell Inspiron 1520 (6463) Ne bom daju gor da ne bo spet reklamne vojne,.. lol dobi se ga že za 816€ (Kr mau brskite :) ) pa ma 8600GT notr.. Če to ni "beng for the buck" laptop pol ne vem kaj je.. (seveda v tem cenovnem rangu).

Dajte mi povedat, a tale HP prenosnik 8710P za 876eurov je mozen, al gre za napako:

http://www.ceneje.si/hp-prenosnik-8710p...

nakup@komportal.com

Spoštovani.

Za omenjeni laptop znaša poštnina 4 €.

Lepo Vas pozdravlja ekipa KOMPORTAL.

Sicer mi niso odgovorili glede provizije Pošte Slovenije (4,6%), a mislim, da bi poštarju izročil 824 €. Vsaj tako je, ko se gre za nakupe preko Mimovrste.

Drugače me pa zanima, če je z Asusom F7Se-7T075 2,5GHz tudi težava glede gonilnikov in WinXP-ja, kot nakazuje spodnji citait:
Težave z gonilniki znajo biti, če daješ gor WinXP. Z Visto pa nobenih težav. Novi Asusi nimajo več v BIOS opcije za izklopit AHCI, tako da moraš AHCI gonilnik integrirati v inštalacijo WinXP ali pa na disketo... Vse ostale gonilnike dobiš na internetu, gonilnik za ATI grafično pa moraš modificirati (*.ini file), da lahko naložiš driver za VGA. Res preveč dela, raje daš Visto gor pa je zadeva rešena.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: namko ()

Prejel sem odgovor na vprašanje, kako je s provizijo:
Spoštovani, Zadeva poteka takole: cena, ki je navedena v trgovini "se pravi če je nek izdelek 500€" mu dodajte 4€ za poštnino.. Naročanje je do konca nasl. tedna možno samo po predračunu. Se pravi mi Vam pošljemo predračun za 504€, Vi ga poravnate in dobite zadevo po pošti brez da bi morali plačevati poštarju karkoli.

@blaskon: Gre za napako - ceneje.si navaja model 8710P, dejansko je pa v megamarketu model CQ 6820s.

To je pa prednost plačevanja po predračunu.. :) Vsaj jst zmer tko naročam.. mam hvala bogu Viso pa mi tut kdaj pa kdaj pomaga...

Kar ti bodo zaračunali po predračunu je vse.. Ti dobiš paket v roke podpišeš in to je to.. vsaj po navadi tko poteka. Pa veš na čem si..

Po navad maš od štacune do štacune drugač in si vask po svoje razlaga poštnino.. Največ pa itak Pošta zasluž.. ka bi mi vedl kok paketov gre na dan.. pa teh provizij..

Lp.

tt2 ::

mene zanima kako so kaj grafične mobility Radeon HD 3470, a so dosti slabše od hd2600, ker to bi naj bila zamenjava od hd2400, ki je kar lepo počasnejša od hd2600. ker me zanima ta prenosnik http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
in hočem, da igre tudi dobro tečejo ampak ne poznam ravno kako dobra je ta grafična?

Ja, je nekje na ravni HD2400, ampak špili delajo gor normalno. Drugače ga imajo na bof.si za 780€...
Janez Janša, 29.04.2014
««
119 / 664
»»