Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi
SebaR ::
Aha če sem te prav razumel misliš tegale CLICK!.
Kako bi se potem ta prenosnik obnašal kaj v igrah? Sprašujem ker ne vem kako je z to grafično :P
Ampak kako bi še potem nx6325 primerjal z ACERjem katerega link sem že podal zgoraj?
TNX že vnaprej
Kako bi se potem ta prenosnik obnašal kaj v igrah? Sprašujem ker ne vem kako je z to grafično :P
Ampak kako bi še potem nx6325 primerjal z ACERjem katerega link sem že podal zgoraj?
TNX že vnaprej
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SebaR ()
Zheegec ::
Sebar: Ja, ta ima T64 x2 2.0GHz pa 80GB HDD, za 260k imaš T64 x2 1.6GHz, 100GB HDD, ostalo enako.
Grafika v tem Acerju je seveda blazno boljša. Ogromna razlika.
Grafika v tem Acerju je seveda blazno boljša. Ogromna razlika.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
SebaR ::
Tvoja druga poved me je prepričala da vzamem ACERja ;)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
aks_! ::
Jaz se tudi odločam za nakup prenosnika in do zdaj mi je uspelo zožati izbiro na 2 primerka, in sicer na Sony Vaio VGN-FE31H in na Apple MacBook. Pri Apple-u mi je všeč, da je lažji, da baterija zdrži dlje in Mac OS, pri Sony-ju pa mi je všeč grafična kartica in več pomnilnika (moti me le baterija - a se da mogoče dobiti boljšo?). Pa tudi procesor v Sony-ju je Core 2 Duo pri Applu pa Core Duo (je pa hitrejši). Prenosnik bom uporabljal za razno delo (faks, programiranje, nekaj malega ustvarjanja glasbe in grafike). Pa če ima kdo izkušnje s poganjanjem Linuxa (Ubuntu) na zgoraj omenjenih računalnikih, bi mu bil zelo hvaležen, če bi jih opisal. V bistvu me zanima, kaj bi mi priporočili.
PS: A ve kdo, zakaj je ta Sony dražji od zgornjega? Meni ni uspelo ugotoviti.
Hvala.
PS: A ve kdo, zakaj je ta Sony dražji od zgornjega? Meni ni uspelo ugotoviti.
Hvala.
jan01 ::
Core 2 duo je pri isti frekvenc le malo boljši od core dou(torej 1.66pri sonyu je veliko slabše kot pri applovih 2GHz)
No, grafična geforce 7400 za igre ni...
Poglej kaj cene v po nemških tgovinah->s poštnino vred, je še precej ceneje...
No, grafična geforce 7400 za igre ni...
Poglej kaj cene v po nemških tgovinah->s poštnino vred, je še precej ceneje...
Kako je pa s poganjanjem Linuxa (Ubuntu) na Apple-u? Zdaj ko so začeli uporabljati Intelove procesorje bi moralo biti kul, ali pač?
CCfly ::
Saj je bilo tudi prej kul (YellowDog Linux).
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Ja, ampak si najbrž moral uporabiti Linux s podporo za določeno arhitekturo (npr. G4), jaz bi pa rad poganjal gor Linux s podporo za x86. V bistvu še vedno ne vem, ali bi raje Sony-ja ali pa Apple-a. Pri Sonyju me zelo moti trajanje baterije (ki je cca. 2,5 h).
Tudi na to sem pomislil, ampak ne vem kaj. Moje zahteve so: dolgo trajanje baterije, dober ekran, Intel core duo, disk s 5400 obrati in vsaj 100 GB, zaželjeno 1024 MB RAM in kakšna dobra grafična. Pa da je težak max. 2,8 kg, ker ga bom prenašal okoli.
Nekateri HP-ji in Lenovo ustrezajo tem kriterijem in so dokaj ugodni, vendar pa so mi jih nekateri odsvetovali. Kakšno je kaj vaše mnenje o njih? Veliko ljudi mi je pohvalilo Sony-je, še posebno ekran. A je dober?
Nekateri HP-ji in Lenovo ustrezajo tem kriterijem in so dokaj ugodni, vendar pa so mi jih nekateri odsvetovali. Kakšno je kaj vaše mnenje o njih? Veliko ljudi mi je pohvalilo Sony-je, še posebno ekran. A je dober?
stojko1 ::
še vedno bi ti svetoval hp ali pa ibm .ker to sta firmi ki sta top med mprenosniki
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/si/sl/sm...
sam dobim tole oktobra.pa kupis si se prenosni disk 200-300 GB (za arhiv,filme ,muziko)
kaj rabis drugega?
p.s. za koliko $$$ pa kupujes prenosnika
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/si/sl/sm...
sam dobim tole oktobra.pa kupis si se prenosni disk 200-300 GB (za arhiv,filme ,muziko)
kaj rabis drugega?
p.s. za koliko $$$ pa kupujes prenosnika
stojko
Hux ::
IBM lenovo racunalniki so grdi ko smrt pa nekak celi piravi. Prejsni teden sem gledal enga v contromu pa danes v avstriji pa mislim wtf. Kdo koli temu rece kvalitetno ohisje se nej gre solit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
zlabo ::
Ponavljam vprašanje od prej:
jaz bi vas pa lepo prosil če predlagate en prenosnik za mojega fotra, tja do 180jurjev. Stvar bo predvsem za MS office, internet, mogoče kakšen Autocad ....
mislim predvsem na to katero znamko izbrati, bo Acer vredu?
jaz bi vas pa lepo prosil če predlagate en prenosnik za mojega fotra, tja do 180jurjev. Stvar bo predvsem za MS office, internet, mogoče kakšen Autocad ....
mislim predvsem na to katero znamko izbrati, bo Acer vredu?
Kar mi je zaenkrat uspelo ugotoviti je, da je Apple tvegan nakup, da je Sony relativno težak s slabo baterijo, da so Lenovo nekvalitetni, za HP pa še nič konkretnega (čeprav kar sem jih videl, mi niso bili ravno všeć). A to drži?
aks idi gledat v kako trgovino pa bos vido sam . Ce se ti dopade kupis. Simple kot tak. Ne poslusaj dobenih pametnjakovicov ko trdijo eno in drugo. Vsi majo komponente isto kvalitetne le ohisje se razlikujejo. Recimo Clevo laptopi znani tudi kot Tronote. Reje ga vzemem kot IBM lenovo ki je stal zraven ceprav folk pravi da so IBM imho najbolsi na planetu hehe.
Kaj dobis pri IBMu neko bedno ohisje ki je prevec prehvaljeno in zelo pocasne komponente. Tronnotu super komponente ki bi te stale pri kakem IBM, HPju vsej 450k Sit dobis tu le za 280k Sit. Mislim meni odlocitev sploh ni teska sploh pa ko pogledam IBMa zraven
Edino kaj se mroas zavedat. Hitrejse komponente mas v kompu bol se greje vse skupaj. To prav nic ni odvisno od ohisja ali firme. X1600 karta se bo bol grel laptop ko z onimi integriranimi. To je fakt!
Kaj dobis pri IBMu neko bedno ohisje ki je prevec prehvaljeno in zelo pocasne komponente. Tronnotu super komponente ki bi te stale pri kakem IBM, HPju vsej 450k Sit dobis tu le za 280k Sit. Mislim meni odlocitev sploh ni teska sploh pa ko pogledam IBMa zraven
Edino kaj se mroas zavedat. Hitrejse komponente mas v kompu bol se greje vse skupaj. To prav nic ni odvisno od ohisja ali firme. X1600 karta se bo bol grel laptop ko z onimi integriranimi. To je fakt!
Zgodovina sprememb…
bond007 ::
No pri novejših tronotih je barebone proizvajalec ARIMA in ne več CLEVO (no vsaj pri večini je tako). Ohišja naj bi bila boljše kvalitete, saj imajo ARIMA barebone tudi bolj znane firme...
Hmm, ja saj sem obiskal praktično vse trgovine v Ljubljani, naletel pa nisem na nič pametnega (pa še dokaj drago je bilo vse skupaj, zato sem se odločil za nakup preko neta). Edini prenosnik, ki me je navdušil, je bil ravno Sony Vaio (v BOF-u), vendar tisti ni imel dvojedrnega procesorja. Bojda se pa Apple-i z integrirano grafično ful grejejo. Vsaj tako sem slišal. Pri HP-jih pa imam občutek kot da ohišje ni tako dobro (da ima Sony boljšega). Lahko da se motim.
IVo ::
Ta prenosnik ki ti ga je svetoval Stojko je trenutno eden najboljših na svetu (za svoj denar) , vsaj tako ga ocenjujejo. Kot argument ti dam en sajt Ocena HP nc8430 oz. dva še ena ocena ... druge pa sam poišči, moraš pa vedeti da bodo imeli ti novi, ki bodo dobavljivi oktobra, namesto core duo izboljšane core 2 duo processorje. Cena je bila na našem faksu okrog 350.000 sam to je bila akcija tak da se bo v trgovinah pomoje gibala tam okrog 370 - 380k.
LP
LP
aks_!: mozno nevem to. Sicer pa mam jaz tudi 2 laptopa. Tronote (cleveo) nima nevem kak dobrega ohisja ampak se je cel, star je 2 leti in HP star 5 let ki ma popokano ohisje tam ko se monitor drzi spodnjega dela in sem pac z sekundekleberom not v razpoke namazo in se drzi zaj. Oba se grejeta ze v idle stanju ko mini pecki. Ampak oba mata cist navadne desktop procesorje not P3 in P4 tak da se necudim.
Zgodovina sprememb…
Brainstorm ::
Ravno zdaj sem prebral test o hp-ju nc8430 v PcFormatu.
"Specifikacije so resda že skoraj zavidljive, a kaj, ko jim zaslon dela krivico. Gre namreč za praktično identičen zaslon, kot ga ima nc6320, tako da krasna slika in žive barve, ki jih obvladajo ati-jeve kartice, sploh ne pridejo do izraza. Slika je pretemna in premalo kontrastna, zaslon pa ima tudi precej neprijetno majhen vidni kot. Na drugih področjih pa nc8430 praktično blesti....."
Ma zdej pa res ne vem a je res tok zanič zaslon, kot so ga spljuvali.
"Specifikacije so resda že skoraj zavidljive, a kaj, ko jim zaslon dela krivico. Gre namreč za praktično identičen zaslon, kot ga ima nc6320, tako da krasna slika in žive barve, ki jih obvladajo ati-jeve kartice, sploh ne pridejo do izraza. Slika je pretemna in premalo kontrastna, zaslon pa ima tudi precej neprijetno majhen vidni kot. Na drugih področjih pa nc8430 praktično blesti....."
Ma zdej pa res ne vem a je res tok zanič zaslon, kot so ga spljuvali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
BrightView ekrani od HP imajo dober vidni kot in kontrast (ala NX9420), z navadnim ekranom pa je za HP že znano da so ekrani malo bolj švoh, čeprav ti z višjimi ločljivostmi sploh niso slabi.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Brainstorm a ti bos pa pc formatu verjel.malce raje preberi forume o 8430 hp-ju in bos videl kaj je prenosnik.za ta denar ki sem ga dobil je čisto v redu zadeva -za mene bomba osebno.
8430 t7200 bodo IVO PRI hermesnovi ponujali za 400000 sit (1 leto garancije).
kar se tiče za te firme ala sony ,acer ,comtron tron ............... ,nimam nič proti njim samo kaj ko še vedno cenim hp in ibm -nista me še razočarala .
8430 t7200 bodo IVO PRI hermesnovi ponujali za 400000 sit (1 leto garancije).
kar se tiče za te firme ala sony ,acer ,comtron tron ............... ,nimam nič proti njim samo kaj ko še vedno cenim hp in ibm -nista me še razočarala .
stojko
Brainstorm ::
Ah kje, ne verjamem nobenmu, dokler ne sprobam. Sej js mam tudi tega naročenga, zato me tudi zanima kakšen dejansko bo.
Je pa hecno kako si za 100% naprotujeta opisa (za display) v pc formatu in v review-u ki ga je podal IVo.
Je pa hecno kako si za 100% naprotujeta opisa (za display) v pc formatu in v review-u ki ga je podal IVo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
IVo ::
Pri PCformatu so verjetno sprobali starejšo različico, ker bo ta ki šele prihaja imela velik boljši zaslon... No pa 400.000 par jurčkov gor dol
unkn0wn ::
ker se odločam za nakup NC8430 T7200 me zanima kak ekran ma. A ma tistga "MAT" al ma "TA BLEŠČEČGA" tak k je pr sonyjih?
pa btw... 2oktobra štarta akcija Zlata Priložnnost za model NC8430 (nism šur a intel duo core al intel duo 2 core...) tko da pomoje se splača počakat :)
pa btw... 2oktobra štarta akcija Zlata Priložnnost za model NC8430 (nism šur a intel duo core al intel duo 2 core...) tko da pomoje se splača počakat :)
stojko lohk to definiraš kot:
svetleč al pa
mat?:D
ker pojma nimam kaj pomen ta oznaka :P
svetleč al pa
mat?:D
ker pojma nimam kaj pomen ta oznaka :P
Skull_ ::
aks: sonyjevi ekrani se ne bleščijo skor nč in so zelo kvalitetni (po mojem mnenju najbolj od vseh)
Hvala za odgovore.
Drugače pa enega prijatelja zdaj zanima, kateri prenosnik bi si kupil. Okleva med HP nx7400 in Amilo PA1510. Računalnik bi rabil za faks, filme, autocad in občasno igranje igric. Katerega bi mu priporočili? Ali pa če imate kak boljši predlog za podobno ceno.. thx
Drugače pa enega prijatelja zdaj zanima, kateri prenosnik bi si kupil. Okleva med HP nx7400 in Amilo PA1510. Računalnik bi rabil za faks, filme, autocad in občasno igranje igric. Katerega bi mu priporočili? Ali pa če imate kak boljši predlog za podobno ceno.. thx
D1NO ::
Kupujm prenosnik in sicer sm se odloču za tegale http://www.geizhals.at/a217155.html
Kr ga v Sloveniji nimajo ga bom naroču iz Avstrije oz. Nemčije, zato bi prosu, če mi lahk kdo svetuje pr kateri trgovini je najbolš naročit.
še nek vprašanj:
Kako lahk uveljavljaš garancijo?
Kaj je vse všteto v ceno?
Vem, da smo v EU, ampak ali je treba plačat kako carino?
Kje se dobi nalepke za slovensko tipkovnico?
p.s.
vem da bi lahko par odgovorov zvedel na tujih I.T., ampak mi je nemščina bl tuja.
hvala za odgovore
Kr ga v Sloveniji nimajo ga bom naroču iz Avstrije oz. Nemčije, zato bi prosu, če mi lahk kdo svetuje pr kateri trgovini je najbolš naročit.
še nek vprašanj:
Kako lahk uveljavljaš garancijo?
Kaj je vse všteto v ceno?
Vem, da smo v EU, ampak ali je treba plačat kako carino?
Kje se dobi nalepke za slovensko tipkovnico?
p.s.
vem da bi lahko par odgovorov zvedel na tujih I.T., ampak mi je nemščina bl tuja.
hvala za odgovore
D1NO zakaj kupujes v AVS ali pa V Nemčiji ta prenosnik ker so iste cene pri nas.nekateri modeli so še cenejši
stojko
Stallone ::
mirage: Ne, ne da se
stojko1: So cenejši, in to lahko tudi zelo veliko
stojko1: So cenejši, in to lahko tudi zelo veliko
Power is nothing without control!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Stallone ()
Skull_ ::
kje pri nas pa se da kupit ta prenosnik? (jst ga nism še vidu, v bofu je podobn, sam manj zmogljiv) kje imajo največjo izbiro fujitsu siemensov? mislite da je ta serija Pi kvalitetna?
Stojko to si pa tak mimo vseko zdaj. V Acstriji in nemciji so do 100K Sit cenejsi laptopi ce ne se vec. Takega pri nas niti podprazno ne dobis za 1000 evrov.
Je pa nekak pretezki za 15.4 colskega sicer.
Je pa nekak pretezki za 15.4 colskega sicer.
Zgodovina sprememb…
foofighter ::
TRON M87-DCWD
Intel Core Duo T2050 1.6GHz
Nabor čipov
- Intel 945PM+ICH7
Pomnilnik
- Vgrajeno 1 GB DDR2
- Razširitvena mesta 2 x SODIMM Sockets - DDR2 Max 4GB
Trdi disk
- 120GB SATA 5400 obr./min
Ekran
- 17' WXGA (1440x900)
Grafična kartica
- ATi M56 Radeon Mobility X1600 256MB
Zvočna kartica
- integrirana
Čitalec kartic
- 4-in-1 Card Reader
Vmesniki in priključki
- 4 x USB 2.0
- 1 x IEEE1394
- 1 x Mini card slot
- 1 x RJ11
- 1 x RJ45 (LAN)
- 1 x S-Video TV-Out
- Headphone out
- 1 x VGA
Napajanje
- Li-ion 9 cells
Velikost in teža
393mm x 281mm x 28mm ~ 34mm
3,9 kg in več (odvisno od konfiguracije)
kaj pravite na to mašino?
ekran velik, dosti rama, velik disk in vglavnem vse. edino kar me skrbi je firma Tron s katero nisem dobro seznanjen. ima kdo kake izkušnje s tem?
Intel Core Duo T2050 1.6GHz
Nabor čipov
- Intel 945PM+ICH7
Pomnilnik
- Vgrajeno 1 GB DDR2
- Razširitvena mesta 2 x SODIMM Sockets - DDR2 Max 4GB
Trdi disk
- 120GB SATA 5400 obr./min
Ekran
- 17' WXGA (1440x900)
Grafična kartica
- ATi M56 Radeon Mobility X1600 256MB
Zvočna kartica
- integrirana
Čitalec kartic
- 4-in-1 Card Reader
Vmesniki in priključki
- 4 x USB 2.0
- 1 x IEEE1394
- 1 x Mini card slot
- 1 x RJ11
- 1 x RJ45 (LAN)
- 1 x S-Video TV-Out
- Headphone out
- 1 x VGA
Napajanje
- Li-ion 9 cells
Velikost in teža
393mm x 281mm x 28mm ~ 34mm
3,9 kg in več (odvisno od konfiguracije)
kaj pravite na to mašino?
ekran velik, dosti rama, velik disk in vglavnem vse. edino kar me skrbi je firma Tron s katero nisem dobro seznanjen. ima kdo kake izkušnje s tem?
Ja sj sm gledou po slovenskih trgovinah pa je sam starejša serija, js bi pa itak na vsak način rad core 2 duo, 7600 go in giga rama.
In ta fujitsu siemens je najcenejša varjanta s takimi specifikacijami(npr. gledal sm tut toshiba satellite z istimi spec. pa je pr nas okol 310k), no ja mau je FS težji ampak itak ga bom meu več al manj skos na mizi.
stojko1 kje si pa ti vidu, da jih pr nas prodajajo, js nism nikjer zasledil oz. te serije ne.
kaj pol pravte pr keri trgovini se ga najbl splača uzet? dejte mi eno predlagat
In ta fujitsu siemens je najcenejša varjanta s takimi specifikacijami(npr. gledal sm tut toshiba satellite z istimi spec. pa je pr nas okol 310k), no ja mau je FS težji ampak itak ga bom meu več al manj skos na mizi.
stojko1 kje si pa ti vidu, da jih pr nas prodajajo, js nism nikjer zasledil oz. te serije ne.
kaj pol pravte pr keri trgovini se ga najbl splača uzet? dejte mi eno predlagat
zdj mam pa spet pomisleke, me je en acer čist zakuru.
kaj je torej bolš:
acer http://www.geizkragen.de/preisvergleich...
ali
FS http://www.geizhals.at/a217155.html
kaj je torej bolš:
acer http://www.geizkragen.de/preisvergleich...
ali
FS http://www.geizhals.at/a217155.html
JohnyB ::
sm zdej vidu da majo že neke "nove" modele nx6325 Sempron3500+
pr prejšnem je bla grafika ATi 1150 128 rama (šeranga)
zdj sm pa najdu
Grafik ATI MOBILITY RADEON Xpress 1150 mit 128MB shared Memory (256MB HyperMemory)
<u>HP Notebook AMD 3500+ 512MB RAM DVD WLAN 256 MB ATI Grafik</u>
?
kva to pomen ... 128 ma šeranga rama kva pa ostalh 128 ?
pr prejšnem je bla grafika ATi 1150 128 rama (šeranga)
zdj sm pa najdu
Grafik ATI MOBILITY RADEON Xpress 1150 mit 128MB shared Memory (256MB HyperMemory)
<u>HP Notebook AMD 3500+ 512MB RAM DVD WLAN 256 MB ATI Grafik</u>
?
kva to pomen ... 128 ma šeranga rama kva pa ostalh 128 ?
Apple iMac
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JohnyB ()
128MB si grafična statično vzame RAMa od sistemskega, lahko pa še dodatnih 128MB dinamično ko rabi več, torej skupaj si lahko šera 256MB.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
JohnyB ::
še neki bi rabu vedt do jutri?!
naroču bom omenjeni HP Notebook AMD 3500+ 512MB RAM DVD WLAN 256 MB ATI Grafik
dokupil pa bom tudi ram
a je ta ram Ok za ta prenosnik?
Kingston ValueRAM DDR2 512MB PC667 SODIMM
robo mi bo en prenesu ker gre v D in ma tudi stalni naslov tam tako da glede tega ni problema če ma kdo drug kako bolj ugodo varianto iz D naj pove
naroču bom omenjeni HP Notebook AMD 3500+ 512MB RAM DVD WLAN 256 MB ATI Grafik
dokupil pa bom tudi ram
a je ta ram Ok za ta prenosnik?
Kingston ValueRAM DDR2 512MB PC667 SODIMM
robo mi bo en prenesu ker gre v D in ma tudi stalni naslov tam tako da glede tega ni problema če ma kdo drug kako bolj ugodo varianto iz D naj pove
Apple iMac
nikonezna ::
živjo
jaz se trenutno odločam med tema dvema, pa me zanima če je kakšna očitna razlika med core2duo pa x2? pa 256 MB nVidia GeForce Go 7400 s čim od atija bi lahko primerjal??
mi date eno mnenje (utemeljeno) katerega od dveh?
hvala
1.
Zaslon 15.4"WXGA CrystalBrite Display, max. 1280x800
Čipset ATI
Procesor Mobile AMD Turion 64 X2 TL-50 (1.6 GHz/2 x 256KB L2 Cache)
Delovni spomin 1024 MB DDR2-RAM 533FSB
Grafična kartica 128MB ATI Mobility Radeon X1600, 512MB Hypermemory
Zvočna kartica 16-bit 3D Stereo Sound
Trdi disk 120 GB SATA
Optična enota 8x DVD+-R, 4x DVD+-RW, 16x CD-R, 10x CD-RW, 12x DVD, 24x CD-ROM DoubleLayer
...
2.
Zaslon 15.4” WXGA X-Black I LCD, max. Resolucija 1280x800
Čipset Intel 945
Procesor Intel Core2Duo Processor 1660 MHz 667FSB (2 MB L2-Cache)
Delovni spomin 1024 MB DDR2-RAM PC4200
Grafična kartica 256 MB nVidia GeForce Go 7400 / 192 MB TurboCache
Trdi disk 80 GB SATA 5400rpm
Optična enota 8x DVD+-R, 4x DVD+-RW, 16x CD-R, 10x CD-RW, 12x DVD, 24x CD-ROM DoubleLayer
...
jaz se trenutno odločam med tema dvema, pa me zanima če je kakšna očitna razlika med core2duo pa x2? pa 256 MB nVidia GeForce Go 7400 s čim od atija bi lahko primerjal??
mi date eno mnenje (utemeljeno) katerega od dveh?
hvala
1.
Zaslon 15.4"WXGA CrystalBrite Display, max. 1280x800
Čipset ATI
Procesor Mobile AMD Turion 64 X2 TL-50 (1.6 GHz/2 x 256KB L2 Cache)
Delovni spomin 1024 MB DDR2-RAM 533FSB
Grafična kartica 128MB ATI Mobility Radeon X1600, 512MB Hypermemory
Trdi disk 120 GB SATA
...
2.
Zaslon 15.4” WXGA X-Black I LCD, max. Resolucija 1280x800
Čipset Intel 945
Procesor Intel Core2Duo Processor 1660 MHz 667FSB (2 MB L2-Cache)
Delovni spomin 1024 MB DDR2-RAM PC4200
Grafična kartica 256 MB nVidia GeForce Go 7400 / 192 MB TurboCache
Trdi disk 80 GB SATA 5400rpm
...
brez podpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nikonezna ()