Forum » Igre » call of duty
call of duty
urbnzy ::
Bombardiranja???
To maš najverjetneje AWE mod. Je več modov, vsak ma svoje značilnosti, PAM mode pa je navaden. Na AWE serverjih ne moreš ustaviti bombardiranja, na PAM modu pa sploh ni bombardiranja. Tko, da ne hodit na AWE serverje, ampak le na navadne.
Upam, da sem zadel temo
To maš najverjetneje AWE mod. Je več modov, vsak ma svoje značilnosti, PAM mode pa je navaden. Na AWE serverjih ne moreš ustaviti bombardiranja, na PAM modu pa sploh ni bombardiranja. Tko, da ne hodit na AWE serverje, ampak le na navadne.
Upam, da sem zadel temo
droid ::
je ma ne na serverjih po internetu na lan partijih nočemo met tega
// Disable minefields? (0 = no, 1 = yes) (default 0)
kje pa se to naštima?
kje pa se to naštima?
Goldee ::
ja tisti ki bo mel server na lan partiju naj v awe.cfg fajlu izklopi minefields:
vnesi vrednost 1 in bombardiranja ne bo vec.
vnesi vrednost 1 in bombardiranja ne bo vec.
M2o_GiRl ::
meni je pa COD ful dobr nev zakaj samo ma ful dore puske npr (ppsH)
sam neki je pa nerodno na internetu je premalo slovenskih serverjev poznaste se ksnega
sam neki je pa nerodno na internetu je premalo slovenskih serverjev poznaste se ksnega
I LIKE DANC YOU AND ME TOGETHER
moj server
droid ce imas v igri bombardiranje to pomeni da imas en mod instaliran in pomoje je lih awe mod. poglej dobro main folder ce imas kaj noter.
droid ce imas v igri bombardiranje to pomeni da imas en mod instaliran in pomoje je lih awe mod. poglej dobro main folder ce imas kaj noter.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
mx440 ::
a ma kdo mogoce ksn dober config za server tja od 7 do 8 playerjov da nebiblo tok pinga? Al pa ksn link.
lol?
KTr1sk ::
A ve kdo kje bi najceneje kupil COD nov po možnosti z dodatkom uo, ker bi rad original nabavu, da bi lahko na vseh serverjih igral, ker se mi zdi da tak čitajo nekateri, da res ni.
hvala
hvala
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
a ma kdo mogoce ksn dober config za server tja od 7 do 8 playerjov da nebiblo tok pinga? Al pa ksn link.
cfg nima nic veze s pingom! vazna je tvoja internetna povezava, sistem (kolicina rama itd). cfg pa priredis da ustreza tebi. saj imas generatorje na internetu
cfg nima nic veze s pingom! vazna je tvoja internetna povezava, sistem (kolicina rama itd). cfg pa priredis da ustreza tebi. saj imas generatorje na internetu
And Now for Something Completely Different...
urbnzy ::
Tomaž, js sem si kupu v Igabibi, pa vse vredu dela. Original CD-key in vsi serverji. Kr kupi si, ker drgač dobiš samo UO za 10 čukov. Splača se.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54936 (19469) | Bananovec |
» | Call of Duty 1 Nabor - išče se folk za online igranjeOddelek: Igre | 1470 (952) | Morenov |
» | Call of Duty serverOddelek: Igre | 2744 (2394) | Pyr0Beast |
» | VsftpOddelek: Operacijski sistemi | 1327 (1234) | trnvpeti |
» | COD 2Oddelek: Igre | 1932 (1284) | urbnzy |