» »

Rent a car, najem kombija. KJE?

Rent a car, najem kombija. KJE?

Malner ::

S prijatelji smo se že tretjič odločili, da bomo odšli na Fluff festival na Češko. Prvič smo šli z Wartburgom, lani nas je bilo malce več in smo zelo ugodno dobili kombi, letos pa tega kombija ne moremo več dobiti. Zanima me, kakšne izkušnje z najemanjem kombijev imate vi in če koga priporočate. Važno je samo, da ima prostora za 9 oseb. Lahko ima tudi klimo , TDI motor in CD changer, vendar bomo zadovoljni tudi z manj, če bo ugodno. Prosim razpišite se, ker boste s tem pomagali tudi ostalim Slo-techovcem, ki bi si kdaj radi izposodili vozilo.

STASI ::

Premik ima v redu kombije pa poceni je.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Tic ::

Jst ti lahko dam kontakt kjer se lahko zmeniš 'brez računa' zelo ugodno. mislm da okol 10 jurijev na dan.

Če je kdo ze slisal za Oskarja. Mi smo šli večkrat z njima na Jahorino.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

coldman ::

Malner če smem kr tvojo temo uporabit pa vprašat:

Z nekaj frendi(cami) se dogovarjamo za najem avtodoma da bi šli po evropi(Francija, Italija, Nemčija). Sem že pobrskal po netu pa imajo vsi pod pogoji uporabe 21 let IN 3 leta vozniške za B kategorijo. Problem pa je ker nihče od nas ne izpolnjuje obeh pogojev. A imate kakšne nasvete oziroma če poznate koga (privat), ki posoja avtodom za 6 ljudi? Proti plačilu seveda.

LP in hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najem avtodoma in pasti

Oddelek: Loža
4410307 (4603) Mike_Rotch
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6222335 (13144) VolkD