Forum » Pomoč in nasveti » Kako WinXP prpravt da deluje srednji gumb na miski
Kako WinXP prpravt da deluje srednji gumb na miski
andrej ::
odvisno kaj mislis z "deluje"? meni dela scroll normalno... ali pa mislis, da dela kot double click?
_Tejc_ ::
Srednji gumb mi sploh ne prepozna , prej sem ga mel za dvoklik, sedaj pa to ne dela vec, a se da kje to nastavt mam pa od logitech misko na tri gumbe cist obicno PS/2
Yurko ::
bo očitno treba počakat, da Logitech izda Mouseware, ki bo kompatibien z XPji.
Do takrat pa treniraj prste z dvoklikom ;-))
Do takrat pa treniraj prste z dvoklikom ;-))
Boky ::
Preden instaliras Mouseware moras vklopiti compatibiliti mode na istalacijskem fajlu za Mouseware in ga nastaviti na win2000(desni klik na instalacijski file -> propertis ->...)
Potem instaliras Mouseware in ob ponovnem zagonu XP-je imas na voljo vse opcije kot v win2000, tudi double click. Meni dela.
Potem instaliras Mouseware in ob ponovnem zagonu XP-je imas na voljo vse opcije kot v win2000, tudi double click. Meni dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako bi zamenjal gumbe na miški?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1078) | Matek |
» | kazalec miške sam potuje po ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 3642 (3115) | St_Leoric |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (1796) | Swiwer |
» | Programska podpora za XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1947 (1463) | Dzos |
» | MousewareOddelek: Pomoč in nasveti | 869 (750) | Enzo77 |