Ja, ja.... rešitev za video corruption se da rešiti na naslednji način. Pojdite v driverje, pod opcijo color correction in izberite pod apply color changes to - overlay. potem še malo nižje nastavite color profile na advanced mode, pritisnite tipko apply in boste imeli normalen video. To je bug v driverjih...
Aha, krivulja za overlay barve je bila spreminjana, namesto da bi bila ravna črta. Meni zdej deluje v redu! Sem ravno mislu pogooglat, če je rešitev, pa se je že na ST prikazal odgovor .
Kaj 6200 res gre v sli , no lahko se motim ma se mi zdi, da ne. Sem pa vesel ker so prdsli driveji za 6200 jupi ,jih bom velik uorabljal, ker so pocen...
Jst mam pa probleme z prepisovanjem osvezevalnih frekvenc. npr namizje imam na 1280*1024@85, ko paa igram igre in imam manjso ali pa enako resolucxijo mi pa vrze na 60Hz al pa 75hz, ceprov sem tem deki dal da nej bo tut pri 1024*768 osvezevanje 85hz. Neki so ulavenm spremenil od prejsnih driverjev pa ne znam nastimat, ce bi bil kdo tko prijazen in mi povedal kako se to uredi.
urke710, jaz to rešujem že več let tak : v registru poiščeš driver od monitorja in tam spremeniš minimalno frekvenco na recimo 85. Potem, desktop , DirectX, OpenGL vsi delajo na tej frekvenci (ali višji, le nižje ne grejo, ker zdaj sistem misli da monitor to ne podpira).
Ključ je HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\ {4D36E96E-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000\MODES\1280,1024
Vrednost "Mode1" podatke pa je nakj kot 30.0-86.0,50.0-160.0,+,- Drugi interval je za vertikalno frekvenco. To spremeni v 30.0-86.0,85.0-160.0,+,- in si na konju (najbrž je potreben reboot, samo nisem 100%, jaz ga vedno naredim, za vsak slučaj )
Pa ne vpisat več, kot podpira monitor, seveda.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vem da ste to že obdelal sam mene še vedno zajebavajo barve. Filmi mi čisto OK delajo, sam filmčki na neta varjanta www.big-boys.com so pa črnobeli filmčki. Nč mi ni jasno.