Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri MozBackup
Težava pri MozBackup
kixs ::
Kaj naj recem... zadnjic se odlocim, da sformatiram notebook in naredim backup podatkov. Ker za emaile uporabljam Thunderbird-a, sem naredil backup z MozBackup V1.4.
Do tu vse lepo in prav... edino kar mi je ze takoj padlo v oci, da je pcv fajl preko 2GB. Vendar sem si rekel, da dandanes arhiverji ze verjetno podpirajo vec kot 2GB...
Ko se koncno spravim vse restorat, mi MozBackup javi, da ne prepozna svojega backupa ???
Vem, da je pcv navaden zip fajl in ga poizkusam odpret z WinRAR-om, ki sicer izpise kaj je v arhivu, ven se pa nic ne da dobit!?
Torej, ima kdo kaksen program, ki bi restoral zip, ki je vecji od 2GB!?
lp
Do tu vse lepo in prav... edino kar mi je ze takoj padlo v oci, da je pcv fajl preko 2GB. Vendar sem si rekel, da dandanes arhiverji ze verjetno podpirajo vec kot 2GB...
Ko se koncno spravim vse restorat, mi MozBackup javi, da ne prepozna svojega backupa ???
Vem, da je pcv navaden zip fajl in ga poizkusam odpret z WinRAR-om, ki sicer izpise kaj je v arhivu, ven se pa nic ne da dobit!?
Torej, ima kdo kaksen program, ki bi restoral zip, ki je vecji od 2GB!?
lp
gofra ::
Fhju, 2 GB??! Madonca, to pa je pošte!
Svetoval bi ti, da se obrneš na Mozillin support - ne izključujem pa možnosti, da je arhiv corruptan.
Svetoval bi ti, da se obrneš na Mozillin support - ne izključujem pa možnosti, da je arhiv corruptan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird - arhiv, backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1539) | gddr85 |
» | Thunderbird - uvoz arhivovOddelek: Pomoč in nasveti | 2220 (2026) | BK5 |
» | Ponovna namestitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1128) | medenko |
» | MozillaOddelek: Pomoč in nasveti | 11198 (11051) | ann |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (843) | dmwajtjt |