Forum » Omrežja in internet » Broadcast (internet radio) & Broadcasting software
Broadcast (internet radio) & Broadcasting software
BIG_Yack ::
LP. Že dolgo se nismo tipkali. Zdaj ap me teži tole vprašanje, ki ga ne zna rešiti pa še tako pametni Google.
Kakor koli že mučijo me internetni radiji. Na svojo spoletno stran bi rad postavil internetni radio (spletna stran : www.lajka.si) kateri bi tekel v živo/v live... Zdaj pa iščem eno čisto brezplačno/free možnost, da bi prišel do Broadcast-a potem pa še do programske opreme za live broadcast.... pa ne vem kako bi tole rešil.... sem že probal z Googl-ijem pa mi ni šlo!
Kahko vi pomagate v čim hitrejšem času? Please !
... and thank you for you help (only here)!
Kakor koli že mučijo me internetni radiji. Na svojo spoletno stran bi rad postavil internetni radio (spletna stran : www.lajka.si) kateri bi tekel v živo/v live... Zdaj pa iščem eno čisto brezplačno/free možnost, da bi prišel do Broadcast-a potem pa še do programske opreme za live broadcast.... pa ne vem kako bi tole rešil.... sem že probal z Googl-ijem pa mi ni šlo!
Kahko vi pomagate v čim hitrejšem času? Please !
... and thank you for you help (only here)!
Ja, sem že prebral pa ni nič pametnega... samo kako na Winamp daš broadcast, jaz bi pa ga mel na svoji spletni strani (www.lajka.si) !
Matri[X] ::
Nevem kako ti mislis imet radio na svoji spletni strani. HTTP ti tega ne omogoca. Lahko imas samo povezavo (hyperlink) do radia oz. playliste. In na www.shoutcast.com TI vse pise.
Ja, ti res bi mel (link)! Ampak na Shoutcast piše samo kako playlisto nardit.... jaz bi pa LIVE!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o radiuOddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (901) | UnChien |
» | Predvajanja zvoka na drugem računalniku v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1034 (938) | Gregorh12 |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2800 (2458) | hansol |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3005 (2817) | Nikolai5 |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10694 (7422) | Microsoft |