Forum » Kaj kupiti » Plazma ali LCD televizor?
Plazma ali LCD televizor?
Tomaz27 ::
Kupi rajsi cisto novi model od Panasonica, ki ga ne morejo prehvaliti, to je 71f, obstaja tudi v 37 verziji in ga imajo pri mediamarket. Je cisto nova 10 generacija plazme in ima odpravljenih dosti pomanjkljivosti od prejsnjih modelov. Vbistvu je razmerje/cena to plazma, ki jo kupi 80 % ljudi, ki kupujejo v tem rangu. Ostalih 20 % si delijo ostali,...
mzidy ::
Verjamem, sam problem je, ker mi je 1170€ preveč; torej se vseeno tisto splača za 840€; slika v 720p je lepša na plazmi ali LCDTV?
delfinus ::
donvito ::
Imam namen kupiti nov TV-Lcd, pa me zanima vaše mnenje glede TEGA...ali je vreden nakupa oz. če ga kdo ima. Slika v trgovini se mi je zdela zelo lepa, pa rajši dam 200-300 € več, samo da bo kvaliteta slike v redu; sem gledal še par modelov nižjega ranga, samo je bila slika slabša. Hvala za vsako pomoč!
djordjevic ::
Zadeva ni videti slaba. Vsekakor pa poišči trgovino, kjer imajo razstavljeno, da vidiš, kakšno sliko v resnici proizvaja. Jaz specifikacijam ne zaupam kaj dosti. Na papiru zna bit super, doma si pa razočaran. Za nekatere sonyje je menda znano, da bela vleče na rdečo. Zdaj, če ta sony sodi med tiste, ne vem. V vsakem primeru se dobro pozanimaj.
lp
lp
K_PAX ::
ojla vsi,
mene pa zanima mnenje od LCD TV PHILIPS 32 PF9541. Nekje sem nareč videl ocenjeno samo z eno zvzdico. hvala za vaša mnenja
mene pa zanima mnenje od LCD TV PHILIPS 32 PF9541. Nekje sem nareč videl ocenjeno samo z eno zvzdico. hvala za vaša mnenja
WhiteWolf ::
Danes sem se malo "sprehajal" po Big Bangu v MB, sedaj pa si ogledujem Big Bangov katalog in me nekaj stvari bega.
Recimo, da imam na razpolago približno 1000€ za TV, in da mi je pomembna velikost ekrana in kvaliteta slike (torej nekje 37 velikost).
V oči mi je padel Philips LCD37, katerega cena je bila 1000 €, žal si nisem točno zapomnil modela, je pa razstavljen v Mb Big Bangu.
No, potem pa sem videl, da imajo določene modele plazm smešno poceni. Recimo Samsung 42 in LG 42 za okoli 200 bivših tisočakov (morda malo več). V čem je finta, da so tako poceni?
Kaj je najbolj smotrn nakup velikosti ekrana (LCD/plazma) vsaj 37 do 1000€?
Recimo, da imam na razpolago približno 1000€ za TV, in da mi je pomembna velikost ekrana in kvaliteta slike (torej nekje 37 velikost).
V oči mi je padel Philips LCD37, katerega cena je bila 1000 €, žal si nisem točno zapomnil modela, je pa razstavljen v Mb Big Bangu.
No, potem pa sem videl, da imajo določene modele plazm smešno poceni. Recimo Samsung 42 in LG 42 za okoli 200 bivših tisočakov (morda malo več). V čem je finta, da so tako poceni?
Kaj je najbolj smotrn nakup velikosti ekrana (LCD/plazma) vsaj 37 do 1000€?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
macgajver ::
Za navadno tv gledat je vseeno kaj imaš ko je enkrat 37 inch ali več slika ni ravno najlepša vrjetno je na plazmi bolša. Za high definition pa vsekakor kakšen 1920-1080 lcd pride do izraza. Pomoje je za običnga uporabnika gorenjev lcd čist zakon 2tv tunerja funkcij ima tolk kokr zelo dragi modeli drugih proizvajalcev pri kolegu sem gledal tudi slika je zelo vredu.
tenstan krompir je pa zakon
K_PAX: Televizor je kul, ampak je za moje pojme malo predrag. Ambilight, picture in picture in 2000 dinamičnega kotrasta več (na pram 7332, ki ima 4000:1) ne odtehtata 400 evrov za moje pojme. 7332-ka ma namreč vse ostale funkcije 9541-ke, ki sicer že sodi v cineos klaso. Aja, 9541-ka ima uglednejši pilot. Je pa res, da je na trgu leto dni dlje od 7332-ke, v katero so nametali kup dobrot večjih bratov, tudi DVB-t tuner, ki ga je treba aktivirat v service menuju. Sam se s tem nisem ubadal, ker ti pri nas itak ne koristi (dvb-c standard). Še večja fora je, da ma clear lcd tehnologijo, ki je kao rezervirana za cineos serijo. Zakaj tega ne reklamirajo? Ker folk ne bi dajal toliko več keša za dražje modele.
K_PAX ::
Djordjevic najlepša ti hvala za odgovor. res sem se odločal ravno med modelom 7332 in maš kar prav tist ambilight ne odtehta tolk dnarja več, čeprav me je pa kar malo mikal. Bo kar 7332.
gregys ::
Kaj se trenutno splača kupit za cirka do 800 eurov.Televizor bi bil LCD 81 diagonala in mora imeti PIP,pa mora biti črne barve.Mal sem gledal za LG-je in Philipse.
frly ::
imam podobno vprašanje- kateri LCD ali plasma do okrog 900€?
Zanimiva se mi zdi tale plasma , vendar pa ne vem nič o teh tvjih in me zato predvsem navdušuje velikost, ki jo ima za to ceno:)...
lepo prosim za pomoč...
Zanimiva se mi zdi tale plasma , vendar pa ne vem nič o teh tvjih in me zato predvsem navdušuje velikost, ki jo ima za to ceno:)...
lepo prosim za pomoč...
Frly: plazma je po funkciji primerljiva z LG 42PC1R vendar pa ta tvoj ogledani model ni HD Ready saj ima resolucijo le 852 x 480. To na ENAA ne navajajo in s tem malo zavajajo potrosnike. Ce ze gledas vzami vsaj HD ready plazmo, ki ima resolucijo 1024x768 ali vec. V Sloveniji jo bos najceneje dobil v trgovini Mediamarket v Lj ali pa Kp. Sicer pa imas tu ogromno temo. KLIK. Plazma 42PC1RR (vsebuje se 80Gb disk, ekran, kvaliteta slike je ista) je dobila EISA nagrado 2006/2007.
Sam imam pa LG 42PC3R (je tudi HD ready) ze od julija lani in sem zelo zadovoljen s kakovostjo slike, tako SD kot tudi 720p preko XBOX ali pa s kakovostjo DVDjev in tudi DivXi zgledajo super na njej. Tako, da priporocam.
LG 42PC1RR (ce rabis HDD in snemanje)
LG 42PC1R (sam bi vzel to, ker ima 2x HDMI zogrnja ima samo 1x)
LG 42PC3R (isto kot zgornja le, da nima AV vhodov na strani, vendar mislim, da te verzije ne izdelujejo vec)
LG 42PC3RA (isto kot zgornja le da ima samo 1x HDMI in nima AV vhodov na strani)
lp, Davor.
Sam imam pa LG 42PC3R (je tudi HD ready) ze od julija lani in sem zelo zadovoljen s kakovostjo slike, tako SD kot tudi 720p preko XBOX ali pa s kakovostjo DVDjev in tudi DivXi zgledajo super na njej. Tako, da priporocam.
LG 42PC1RR (ce rabis HDD in snemanje)
LG 42PC1R (sam bi vzel to, ker ima 2x HDMI zogrnja ima samo 1x)
LG 42PC3R (isto kot zgornja le, da nima AV vhodov na strani, vendar mislim, da te verzije ne izdelujejo vec)
LG 42PC3RA (isto kot zgornja le da ima samo 1x HDMI in nima AV vhodov na strani)
lp, Davor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Mene pa res zanima in bi prosil če mi lahko kdo razloži kako ima plazma lahko 1024-768 resolucije če je to resolucija za 4:3 format slike.
Pa še nekaj plazme ponavadi niso ravno majhne 1m ali več kako jim uspe da 1m velika televizija lahko prikaže konkurenčno hd sliko s 1024 pixli po dolžini napram lcdju na katerem je recimi 1920-1080 resolucija. to men ne gre v račun. Razn če so plazme ob prikazu hd slike nažalost še na nobeni nisem imel privilegij to vidt res zanič napram lcdju.
Pa še nekaj plazme ponavadi niso ravno majhne 1m ali več kako jim uspe da 1m velika televizija lahko prikaže konkurenčno hd sliko s 1024 pixli po dolžini napram lcdju na katerem je recimi 1920-1080 resolucija. to men ne gre v račun. Razn če so plazme ob prikazu hd slike nažalost še na nobeni nisem imel privilegij to vidt res zanič napram lcdju.
Piksli pri plazmah z reslucijo 1024x768 (4:3) imajo pravokotno obliko zato je 16:9 pac mozen in tudi anomalij pri gledanju HD 720p materiala ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
delfincek: hvala za odgovor, si mi precej pomagal. Bom najverjetneje vzel enega od naštetih, odvisno pač koliko denarja bodo starši pripravljeni dat:)...
Timmah ::
pozdrav
zanima me ce kaj profitiram pri kvaliteti slike ce svoj Samsungov LCD TV priklopim iz PC DVI izhoda na HDMI namesto VGA vhod TV
zanima me ce kaj profitiram pri kvaliteti slike ce svoj Samsungov LCD TV priklopim iz PC DVI izhoda na HDMI namesto VGA vhod TV
donde esta francesca
Naj bi bila malo bolj ostra slika ker je dvi hdmi povezava digitalna vga je analogni priklop.
BigFoot ::
Samo vprašanje je če TV podpira 1:1 pixel mapping preko HDMIja.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Keyser Soze ::
Dvomim, da je sposoben 1:1 mapinga. Ker že sama resolucija, ki jo podpirajo tej poceni paneli ni mogoča za običajne grafične kartice.
Moja izkušnja na Philipsu 7531 je pokazala, da je najboljša slika iz računalnika preko TV-izhoda na komponentni vhod. Je pa res, da HDMI vhoda še nisem preizkusil z kakšno konkretno komponentno, ki bi imela HDMI izhod.
Moja izkušnja na Philipsu 7531 je pokazala, da je najboljša slika iz računalnika preko TV-izhoda na komponentni vhod. Je pa res, da HDMI vhoda še nisem preizkusil z kakšno konkretno komponentno, ki bi imela HDMI izhod.
OM, F, G!
Jest pa sem iz grafične iz dvija ki ima hdcp podporo na hdmi v lcd super slika.
še eno vprašanje...
Slišal sm kar nekaj pripomb na LGje veliko pa jih hvali Hitachi, kaj torej:
HITACHI 42PD8700 ali
LG 42PC3RA
specifikacije ima lg boljše vendar se mi v živo slika ni zdela boljša, rad bi pa še vaše mnenje.
Obe plasmi sem gledal na Mediamarket.si
Slišal sm kar nekaj pripomb na LGje veliko pa jih hvali Hitachi, kaj torej:
HITACHI 42PD8700 ali
LG 42PC3RA
specifikacije ima lg boljše vendar se mi v živo slika ni zdela boljša, rad bi pa še vaše mnenje.
Obe plasmi sem gledal na Mediamarket.si
Kaj pa vem, od Hitachi pa res se nisem slisal nevem kaksnih pohval. Ce ze pol dalec najbolj hvalijo Panasonic in Pioneer, pol LG in Samsung, pol si pa ostali delijo,..
Maroquai ::
Pozdravljen,
sem v fazi kupovanja televizorja in danes mi je v oči padla internetna ponudba bof-a, in sicer KDL40V2500 LCD TV SONY.( http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=D... Tv je znižan iz 2230Eur na 1099eur. Glede na to da je popust precej velik, sem se zacel spraševati kje je fora?!?!? Preveril sem tudi nemske in angleske ocene za ta Tv in Tv je ocenjen kot zelo dober nakup!!!
Glede na da nisem ravno nek velik poznavalec Tv-jev, vas prosim za pomoč in nasvet ali je Tv vreden nakupa???
Hvala za pomoč
Lp
Mare
sem v fazi kupovanja televizorja in danes mi je v oči padla internetna ponudba bof-a, in sicer KDL40V2500 LCD TV SONY.( http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=D... Tv je znižan iz 2230Eur na 1099eur. Glede na to da je popust precej velik, sem se zacel spraševati kje je fora?!?!? Preveril sem tudi nemske in angleske ocene za ta Tv in Tv je ocenjen kot zelo dober nakup!!!
Glede na da nisem ravno nek velik poznavalec Tv-jev, vas prosim za pomoč in nasvet ali je Tv vreden nakupa???
Hvala za pomoč
Lp
Mare
Frly po factory nastavitvah ima LG kontrast nabit do konca 100% poleg tega je tudi vklopljeno nekaj v XD settingsih, kar je nujno treba sprostit, da imas sliko kot se sika. LG plazmam je potrebno kotrast spustiti na cca 55 do 65% in pokljukat se nakaj settingsov v XD meniju in je slika super. Razstavni eksponati sigurno nimajo to nastavljeno.
lp, D.
lp, D.
@delfincek: pa bi mi vseen pol bolj priporočal LG 42PC3RA HD Ready kot recimo PANASONIC TH-42PV45EH? (pač gledam v tem cenovnem razredu:)
Glede na podatke teh dveh je LG boljsi in sicer:
PANASONIC TH-42PV45EH
Kontrast slike: 8000:1
Svetilnost: 500 cd/m2
LG 42PC3RA in vsi ostali modeli
Kontrast slike: 10000:1
Svetilnost: 1200 cd/m2
LG je se za kancek cenejsi. Priporocal pa bi ti LG 42PC1R, ce pa te ni pa 42PC1RR dobis se HDD in snemanje poleg. Pride pa to potem ene 100EUR vec.
Sam ti povem za LG 42PC3R, da sem zelo zadovoljen pri gledanju vseh virov slike. Barve so super, kotransta imas na zalogi se prevec in si nastavis glede na okus. Nastavitev je malo morje, tudi v service menuju lahko marsikaj potweekas.
lp, D.
PANASONIC TH-42PV45EH
Kontrast slike: 8000:1
Svetilnost: 500 cd/m2
LG 42PC3RA in vsi ostali modeli
Kontrast slike: 10000:1
Svetilnost: 1200 cd/m2
LG je se za kancek cenejsi. Priporocal pa bi ti LG 42PC1R, ce pa te ni pa 42PC1RR dobis se HDD in snemanje poleg. Pride pa to potem ene 100EUR vec.
Sam ti povem za LG 42PC3R, da sem zelo zadovoljen pri gledanju vseh virov slike. Barve so super, kotransta imas na zalogi se prevec in si nastavis glede na okus. Nastavitev je malo morje, tudi v service menuju lahko marsikaj potweekas.
lp, D.
WhiteWolf ::
Kakšna je slika na plazmi iz kabelskega signala?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
Morda se motim, toda ni tako, da je bolje vzet zadevo z manj svetilnosti? Je že res, da ne gledaš v zaslon s 30 cm kot pri kompu, a vseeno je razlika med 500 in 1200 candelami. In po tem bi človek sklepal, da je Panasonic boljši.
Djordjevic ne bo drzalo: Visja je stevilka cd/m2 boljse je, sploh v pogojih, ce TV gledas podnevi.
Pojasnitev - Klik.
WhiteWolf: Slika na plazmah in kabelski signal. Znano je, da plazme boljse manipulirajo s slabsim signalom kot npr. LCD in to sem tudi opazil pred nakupom. Vsekakor ni slika kot DVD ali pa kvaliteten DIVX, ce jih gledas skozi YPbPr ali VGA vhod. Ce vzamem CRT TV se vedno TV rajsi gledam na plazmi. Samo preklopim na 4:3 in je prav OK.
Pojasnitev - Klik.
WhiteWolf: Slika na plazmah in kabelski signal. Znano je, da plazme boljse manipulirajo s slabsim signalom kot npr. LCD in to sem tudi opazil pred nakupom. Vsekakor ni slika kot DVD ali pa kvaliteten DIVX, ce jih gledas skozi YPbPr ali VGA vhod. Ce vzamem CRT TV se vedno TV rajsi gledam na plazmi. Samo preklopim na 4:3 in je prav OK.
d.k. ::
Pri slabsem viru signala je plazma ,veliko boljsa izbira,ce pa imas kvaliteten signal potem nemores narediti napake ce kupis ,bilo katero plazmo ali pa lcd (normalnega proizvajalca samsung ,sony,toshiba, lg itd) no name firme raje preskoci.
kr neki
pensa ::
djordevic, ker se ravno ogrevam za ta model, mi poves kaksno diagonalo imas? kaksen tv imas - sam imam kabelsko. vecinoma bi uporabljo za gledanje tv, morda kaksen dvd gor al pa prek racunalnika kak film - se vseeno splaca taka investicija?model 5322 je cenej za 200€ sam vidim,da ima dost manj stvari.
vidim, da kritiziras pilota je se kaj drugega slabo? kako se obnese slika pri gledanju pod koti? zvocniki so ok? ali ima sliko v sliki (2 kanala)? teletekst ok?
glede na to, da imam razdalje do tv-ja 2 do 3 m (zaenkrat) me zanima a je pol res brezveze kupovat vec kot 82cm diagonalo?
nabavil bi ga pri nas prek neta - cena je 900€ kar se mi zdi ok. upam, da z garancijami ne bo problemov. ga pa morm se enkrat it v bb stestirat pr navadn antena sliki -ce jo majo seveda.
nasplosno me zanima:
katere prikljucke je dobr da ima lcd oz kaj je pomembno (seveda razen slike), da ima? pa katere so tiste (razen ogleda slike v zivo) karakteristike, da so pomembne oziroma odtehta enmodel pred drugim?
vidim, da kritiziras pilota je se kaj drugega slabo? kako se obnese slika pri gledanju pod koti? zvocniki so ok? ali ima sliko v sliki (2 kanala)? teletekst ok?
glede na to, da imam razdalje do tv-ja 2 do 3 m (zaenkrat) me zanima a je pol res brezveze kupovat vec kot 82cm diagonalo?
nabavil bi ga pri nas prek neta - cena je 900€ kar se mi zdi ok. upam, da z garancijami ne bo problemov. ga pa morm se enkrat it v bb stestirat pr navadn antena sliki -ce jo majo seveda.
nasplosno me zanima:
katere prikljucke je dobr da ima lcd oz kaj je pomembno (seveda razen slike), da ima? pa katere so tiste (razen ogleda slike v zivo) karakteristike, da so pomembne oziroma odtehta enmodel pred drugim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pensa ()
d.k. ::
Moje mnenje je,gres lepo v trgovino ,se zmenis da ti posodijo tv za domov ,ga priklopis ,sprobas se malo poigras z nastavitvami pogledas ,ce ti je zadeva vsec jo kupis,cene pa jo lepo vrnes in to je to.Denar pustis pri trgovcu za tv,najbolj je lepo v miru doma sprobati, ce ti je zadeva vsec v trgovini neki testirat na hitrco ni najboljse.Pa tudi trgovce o mnenju sprasevati ni najbolje ,ker hvalijo tisto robo ,ki jo prodajajo.Veliko srece pri nakupu lcd ali plazme ,je pa dobra alternativa kupis dobr stari katodni tv za 300 do 400 evrov,pocakas se kako leto ,da se prinas porihta problematika z kvalitetnim tv signalom.Nato pa kupis lcd ki bo cez 1 leto cenejsi in boljsi.
kr neki
Za 3 metre je 42" ze nujen. Sam sem na tej razdalji in je ravno prav, lahko bi bil pa tudi se komot vecji. 32" bo na tej razdalji majhen. Odvisno pa je od tega kako si kaj navajen. Sam trdim, da se zabava s filmi zacne s 37"+ ostalo mi je zal premajhno.
lp, D.
lp, D.
a ni tko, da recimo kar je nad 1m diagonale naj bi gledo 5 do 6m stran??
aja djordevic se to kaj pa je sploh narobe z daljincem?
aja djordevic se to kaj pa je sploh narobe z daljincem?
Ni pisanega pravila, pomemben je tvoj obcutek in kakovost oz. resolucija slike. Normalen tv signal 3m + 42" ekran ne predstavlja nobenih problemov. Kar je boljsa kakovost slike je samo se vecje zadovoljstvo pri gledanju in prakticno lahko v teh primerih sedis se blizje in imas obcutek kina. Se mi pa zdi, da je nekdo na slo tech ze govoril o tem kako blizu in do kje, da ni potrebno premikati glave, ampak samo oci.... lp, D.
za 5 in 6 metrov bi rabo ze 60 inch. Za 3 metre je idealno nekje 40 lcd ali pa 42 plazma, lahko tudi 37 lcd ce je signal slabsi. Idealno za plazmo naj bi bilo od 3-3,5 metra, govorimo seveda o klasicnem signalu. Pri DVDj-jih je potrebna razdalja ze manjsa, pri HD signalu pa spet manjsa. Boljse je vzeti malo vecji TV zaradi tako imenovanega Cinema efekta, kjer pol res uzivas v filmih, ce bos pa sedel na 6 m in gledal 100 cm sliko ti bo pa tako isto kot ce bi iz 3 metrov gledal 68 cm,...
pensa: Saj ni nič narobe z daljincem, samo zdi se mi silno neugleden za TV, ki stane prek jurja evrov. Majke mi, da je dobila punca pri matrixu za 150 evrov boljšega. PIP ima v navezi s telekstom. Kar se tiče samega teletektsta imaš klasiko in televizijski meni za pregled teleksta. Moj je 32-ka in mi na razdalji 2,5-3m čisto zadostuje. 37-ke se ne bi branil, a je takrat, ko sem zadevo kupoval, pri nas ni bilo, pa tudi malo globlje bi blo treba seči v žep. Skratka, meni zadeva čist fajn služi, navsezadnje pa imam doma navadno dnevno sobo, ne pa kinodvorane.
lp
lp
soti ::
Tut jst gledam 32-ko na razdalji cca. 3m, pa momem povedat naslednje: ko sem tv kupu sm mislu, da se ne bom navadu. Se mi je tako velika zdela (prej sem imel navaden tv z diagonalo 51 cm).
Zej ko sem se pa navadu, bi pa komot imel 37-ko +
Sm bil pa tudi jst finančno omejen, ko sem kupoval LCD. Če maš denar za 37" bolj priporočam, da ti ne bo pol žal.
Zej ko sem se pa navadu, bi pa komot imel 37-ko +
Sm bil pa tudi jst finančno omejen, ko sem kupoval LCD. Če maš denar za 37" bolj priporočam, da ti ne bo pol žal.
LP Jernej
JanezH ::
V mediamarket prodajajo tole panasonic plazmo: PANASONIC TH42PN73 HD ready -> KLIK
Ampak v googlu ne najdem ničesar o njej???? Mogoče kdo kaj ve?
Ampak v googlu ne najdem ničesar o njej???? Mogoče kdo kaj ve?
Verjetno gre za napako, to je vse kar je trenutno na nemskem trgu. Oni pa furajo z D.
TH-42PZ700E
TH-42PV71F
TH-42PV60EH
TH-42PV45EHK
TH-42PX730E
TH-42PX600E
TH-42PX60EH
TH-42PZ700E
TH-42PV71F
TH-42PV60EH
TH-42PV45EHK
TH-42PX730E
TH-42PX600E
TH-42PX60EH
SepoX ::
Ja, sem šel pogledat, ker me je zanimalo, saj nisem nič našel o tem modelu. Pravilno je napisano TH-D42PN73. Naj bi bila razlika med TH-42PV71F samo v tem, da ima še digitalni tuner. Jst se ravno za slednjo odločam pri mediamarketu. Mislite, da je boljša izbira od LG PC1R?
vsekakor boljsa ampak tudi malo drazja. To je panel 10 generacije,.. Vglavnem trenutno najboljsa plazma glede na ceno,.
dans al pa jutr grem gledat 7332. a prikljucke ma pa vse kar je potrebno, da ima? djordjevic hvala za odgovor, mah daljinc bo pa ze zdrzal ;)
no sem tut bol na suhem z denarjem in se mi zdi, da bo 32 kr zadost. sej prej sm mel navadn tv in 51cm pa sm bil zadovoljen.
pa se to me zanima - koliko so slabsi flat tv-ji (16:9) od lcd? kje so najvecje razlike?
no sem tut bol na suhem z denarjem in se mi zdi, da bo 32 kr zadost. sej prej sm mel navadn tv in 51cm pa sm bil zadovoljen.
pa se to me zanima - koliko so slabsi flat tv-ji (16:9) od lcd? kje so najvecje razlike?
JanezH ::
Tezko se je odločiti za nakup ...
Bi mi lahko primerjavo med tema dvema komentirali prosim, za katerega bi se odločili:
Zadnjic sem gledal enega dragega sharpa LCD in je bila slika res fenomenalna, ampak ne vem kateri model je bil ...
LCD TV: SHARP LC-42 XD1E -> 1.570,00 EUR KLIK
PANASONIC PLASMA: TH-D42PN73 -> 1.340,00 EUR
Bi mi lahko primerjavo med tema dvema komentirali prosim, za katerega bi se odločili:
Zadnjic sem gledal enega dragega sharpa LCD in je bila slika res fenomenalna, ampak ne vem kateri model je bil ...
LCD TV: SHARP LC-42 XD1E -> 1.570,00 EUR KLIK
PANASONIC PLASMA: TH-D42PN73 -> 1.340,00 EUR
trdoreh ::
1. Prvi je lcd tv drugi pa plazma! Razlike so velike, odvisno zakaj rabiš tv.
2. Sharp je Full HD lcd, Panasonic je HD Ready plazma!
3. Sam bi se odločil za prvega!
Lp
2. Sharp je Full HD lcd, Panasonic je HD Ready plazma!
3. Sam bi se odločil za prvega!
Lp
hanibal1 ::
Pozdravljeni!
Sem pred nakupom LCD-TVja ter bi prosil za vaše mnenje.
Imam nagledane naslednje modele:
Samsung - le 32 m71 b
le 32 m87 bd
Panasonic- Tx-32 lx70f
Sony-KDL- 32d30d
Toshiba- 32 wl 68p
Zanima me kateri od naštetih modelov bi se mi najbolj splačalo kupiti? Tv bi uporabljal za gledanje vsega(satelitska,navadna antena,dvd).
Ali bi se mi pa mogoče splačalo kupiti Full HD npr: Toshiba 37 x3030d?
Ali mogoče priporočate še kak drugi model?
Pa še to.Zasledil sem,da imalo pri nas panasonicov model TX-32lx70p ne pa TX-32lx70f.A je kakšna razlika med tema dvema?
Moj proračun je 1000-1200€
Hvala
Sem pred nakupom LCD-TVja ter bi prosil za vaše mnenje.
Imam nagledane naslednje modele:
Samsung - le 32 m71 b
le 32 m87 bd
Panasonic- Tx-32 lx70f
Sony-KDL- 32d30d
Toshiba- 32 wl 68p
Zanima me kateri od naštetih modelov bi se mi najbolj splačalo kupiti? Tv bi uporabljal za gledanje vsega(satelitska,navadna antena,dvd).
Ali bi se mi pa mogoče splačalo kupiti Full HD npr: Toshiba 37 x3030d?
Ali mogoče priporočate še kak drugi model?
Pa še to.Zasledil sem,da imalo pri nas panasonicov model TX-32lx70p ne pa TX-32lx70f.A je kakšna razlika med tema dvema?
Moj proračun je 1000-1200€
Hvala