» »

Plazma ali LCD televizor?

Plazma ali LCD televizor?

««
41 / 154
»»

hamurabi ::

Leks...ima IP televizijo (siol TV) tak da ti na tvoje vprašanje žal ne bi znal odgovoriti.

VanDyk ::

Ok..hamurabi, torej kakšen 37" model Sonyja (Bravia) ni dovolj dober? Ker 40, kot rečeno je prevelik. In to govorim čisto resno. :D

eeeee......Sony nima 37" modelov...in to govorim čisto resno. :D

Tr0n ::

Sem si pred kaksnim tednom nabavil Sony KDL-37p3000 model.

Super zadeva, nimas kaj. Bravia je bravia. Ostra, cista in kontrastna slika, dober noise filter, backlight, crna kot mora bit etc...

Ampak ce mislite gledat navaden kabelski signal preko teh LCDjev, potem jih niste vredni in si raje denar prisparajte.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Ok, se posipam s pepelom, očitno so tudi 37" Sony-i. Sam sem imel v mislih serijo S.

[SkA] ::

Leks, preklop na digitalnem pač traja malo dlje, sploh če si na brzino analognega preklopa navlečen. Banner lahko zmanjšaš, poglej malo v nastavitve (banner mode). Je pa res da ne popolnoma. Škoda, ker ne moreš pozicije določati.

Kar se tiče podnapisov - digitalna kabelska omogoča izbiro podnapisov. Kako dostopaš do njih, boš pa malce v navodila pogledal. Pri meni preko gumba TOOLS (Sony X3500). Kateri podnapisi so na voljo, je seveda odvisno od samega kanala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [SkA] ()

Ampak ce mislite gledat navaden kabelski signal preko teh LCDjev, potem jih niste vredni in si raje denar prisparajte.

Heh, to je bil povsem nepotreben komentar.;)

Tr0n ::

Niti ne. Folk na veliko kupuje LCD/plazma TVje v upanju, da bodo imeli boljso sliko, potem pa jih uporabljajo za gledanje nekvalitetnega signala/izvora.

To nekako ne gre skupaj oz. je skoda denarja.

Tomson ::

Pa še vedno PLASMA za SD signal (IP TV) prikaže lepšo sliko od LCDja, ali so te nove serije Sony/Samsung enokovredne npr. Panasonicom ?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Surfar ::

Prišel je čas ko se bo doma zamenjal TV aparat. Je pa problem, ker v poplavi modelov ne vem kaj izbrat. Nekako se sam nagibam k LCDju, problem ki ga vidim pri plazmi je za mene burn in oz image retention, saj večkrat kdo pozabi doma prižgan tv na kakšnem programu in me skrbi da bi se logo postaje vžgal na ekran. Poleg tega se plazme kar precej grejejo oz imajo kar visoko porabo (gledal LG in Samsung 42" plasme in imajo 330W+).

Je pa res da se bo večinoma uporabljal za SD program, tam pa baje LCDji niso kaj prida. Imam sicer možnost it na T-2 IP TV, tako da to se potem še vedno da če bo kabelska slika res tako nekvalitetna. Skratka zaradi zgornjih problemov se nekako bolj nagibam k lcdjem.

Pri LCDjih se mi nekako cenovno dopadeta 2 primerka.

Samsung LE-40M86BD oziroma bolj Samsung LE-40M87BD in Philips 42PFL7962D. ti imajo ceno nekje med 1200-1300 evrov v naši severni sosedi.

Tako ne vem res kaj naj, ali naj kljub vsemu vzamem raje kakšno plasmo ali pa enega izmed teh lcdjev?

Kato ::

Vzami plazmo, burn in ni več tak problem ,kot je bil včasih. Če boš dobil "burn in" ga boš dobil v prvih 6 mesecih uporabe, jaz imam plazmo od Augusta ,torej 5 mesecev, in ni več "image retentiona". Na začetku je bil pa full prisoten. Drugače sem pa tudi jaz razmišljal o identičnem modelu Samsung LE-40M86BD ali morda 87 , nisem prepričan. Ugotovil sem ,da je Full HD na tako majhnem TV-ju nesmisel saj ne gledam TV-ja s 1,5m, drug razlog za plazmo je pa bil ,da kabelska in pa DVD-ji izgledajo bolje na plazmi. Tako ,da sem v končni fazi kupil 50" HD Ready plazmo.

Mirage000 ::

Kato, kero plazmo pa? Jest se tud za isto velikost odločam, pa je težko ugotovit, kaj je dobr... Pravjo d je Pioneer d'best, sam so cene kr poštene, poleg tega pa tud nihajo, nekje so dražje, kje cenejše... a veš kej od tega?

Kar se pa tiče plazma/lcd :
-burn in res ni problem, slika se zapeče (po specifikacijah) po daljšem času kot pri lcd-jih. Dokazano
-da je poraba energije večja, je zmotno mišlenje, lcdji majo konstantno porabo energije, ki je seveda nižja od napisane pri plazmah, ki pa nimajo konstantne in niha poraba odvisno na to, kaj gledamo. Če zračunaš tko povprečno, kuri plazma manj.
-da pušča plin pa sploh ni več problem, tv bi loh gledu 10 ur na dan štiri leta, pol bi se pa začel poznat... ampak do takrat bi lcd crknu že zdavnej, pa tudi drugi enementi v plazmi (čas gledanja je napisan zgolj za zaslon).
Lp

Robertos664 ::

Ima kdo kaj izkušenj s plazmo Samsung PS42C62? v mediamarktu Seiersberg jo imajo drugi teden za 599€, pa bi šel po en komad, če ni preveč slaba.

lp robi

Kato ::

Imam pa LG 50PC51 cena je sicer malce bosa, ampak takole zgleda

Ima sicer ene par problemov ,ampak sem zelo zadovoljen. Slika je špica ,pa cena je res nizka, circa 1250€.

Če te še kaj zanima ti lahko tudi kakšne slike pošljem na PM.

fritzz ::

Kje pa si zasledil informacijo za plazmo Samsung PS42C62 da bo cena 599? Verjetno so to kakšni otvoritveni popusti saj se v ponedeljek odpre prenovljeni in povečan MediaMarkt v Seiersbergu. Zanimajo me še drugi popusti vendar na njihovi spletni strani ni nič omenjeno kaj bo v akciji.

Emh..kaj pravite na tega :

LCD TV sprejemnik Samsung LE37M87BD

Med vsemi so mi najbolj priporočali tega in tudi sam se nagibam k temu modelu.:D

roCkY ::

Pred dnevi je bilo nekaj govora glede porabe. Pred kratkim mi je v roke prišel en Volcraftov merilec porebe elektrike. Kolk je natančen ne vem.?! A par % se s takole igračo za doma ne lovi.

Za Sony KDL-46"W3000 je pokazal (nstavitve so bile narejene le za oči brez kakršnekoli misli na porabo):
natavitev za PC: 95W
nastavitev za PS3: 145W
theatre mode: 193W

Vklopljen je energy saving, ker imam raje malo temnejši prostor in je posledično tudi slika, ki je očem prijazna temnejša.

Če dam takorekoč vse na MAX kaže 289W kar je na deklarirani porabi 285W.

K_PAX ::

van dyk

imam od oktobra omenjen tv in je super zadevca. Kolega ima sony s3000, pa mi sam pove da se moj samsung lepše vidi, posebno če gledaš bližje, pa čeprav nekateri pravijo da full hd ni za SD.

falotXP ::

Mene pa zanima kakšen TV kupiti, če so zahteve take:

- gledalo bi se iz razdalje 4-4,5m
- gledali bi se predvsem TV programi prek SIOL-ove kabelske (OPTIKA, potem pa po obstoječih koaksilnih kablih; mogoče pozneje tudi IP TV) pa tudi kaj prek računalnika (DVD, Divx,...)
- TV bi se uporabljal včasih kot monitor (za laptop)

Zdaj me najbolj zanima:
1. LCD ali PLAZMA?
2. Velkost?
3. Full HD ali ne?
4. Kateri TV konkretno izbrati?

Hvala za pomoč.

Fritz: ja to bo cena ob otvoritvi v Seiersbergu.

Moram biti na kaj pozoren pri transportu plazme? Šel bom z osebnim avtom v Seiersberg in me zanima če je vseeno če je med transporom ekran dol ali gor obrnjen:\ . Nekje sem bral da ni ravno vseeno na kak način transportiraš plazme...

Modri dirkač ::

Vse piše na škatli ...;)
Everybody lies!

stenmark70 ::

evo prijavo sem se zaradi nakupa v grazu samsung plazme.od kod ta informacija sem? gledo na njihovi strani pa je ista že 3 dni brez nekih akcij.a je samo ta v akciji ali pa še katere druge?a gre škatla v os.avto na pr.astra karavan?thanks

rm13 ::

Tudi pri nas doma smo se odločili za nakup novega televizorja in ker se je med poplavo ponudbe tako težko odločiti, bom povprašal še vas, kaj si mislite o mojih favoritih in če ima kdo slučajno še kakšen dober predlog.
Odločam se med nakup 32'' lcd tv oziroma 37'' lcd tv. Zdaj na začetku bo lcd še priključen samo na kabelsko tv, ne bo digitalnega signala, a v bodoče bodo najbrž tudi na tem področju kakšne spremembe v našem gospodinjstvu. Zdaj najprej ali sploh ima smisel kupovati 37'' lcd za navadno kabelsko? Med veliko ponudbo sem izbral nekaj televizorjev, ki so se mi zdeli primerni in zdaj še prosim vas, da malo pokomentirate in če ima kdo s katerim izkušnje, če je lepa slika in podobno.
V kategoriji 32'':
philips-32pfl5322
samsung-le-32s81
V kategoriji 37'':
lg-37lc55 ->Predvsem ta se mi zelo dopade. Ima kdo kake izkušnje z njim?
sony-kdl-37p3000k
lg-37lf65

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rm13 ()

Stenmark: Akcija je 100% ker je bila v časopisu na 4.straneh. V akciji je še en fotoaparat, pa komplet elektro strojev za kuhinjo, ta plazma pa še nekaj (se ne spomnim).
Jaz sem zadnjič peljal plazmo v Fordu C-max in sem komaj stlačil noter škatlo, podrl zadnje sedeže in seveda pokončno potisnil škatlo noter. Po moje je z navadnim avtom ne bi mogel peljati (razen če ga pelješ v ležečem položaju). Jaz sem jutri ob 8h tam:D

lp

jernejl ::

Seznam izdelkov iz ponudbe je zdaj na voljo na www.mediamarket.at ... če se kdo spozna na cene (ali se nakup česa splača), naj komentira ;)

Robertos664 jaz bom tudi ob 8h gor .ok se vidima.mam kombija wvw sg tablice.

N-E-O ::

Živjo. Kupujem LCD TV, katerega cena naj ne preseže 400eur.
Glede na to, da imam na prenosniku izhod HDMI bi bilo dobro, če bi TV tudi imel takšen vhod. Obvezna zahteva je tudi WideScreen.

V Big Bangu sem gledal tole za 360EUR: LG M228WA. Model sicer nima HDMI-ja. Zanima me, če je to ok izbira. Ima še kdo kakšno priporočilo v tem nizkem cenovnem razredu (kaj bolj pametnega za ta denar jaz osebno nisem našel).

Edit: Ah, šele zdajle sem opazil, da gre za računalniški monitor s TV tunerjem.
Follow the white rabbit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: N-E-O ()

Stenmark: si dobil plazmo? jaz sem in prvi vtisi so zelo dobri. Sploh pa za 599€.

falotXP ::

Mene pa zanima kakšen TV kupiti, če so zahteve take:

- gledalo bi se iz razdalje 4-4,5m
- gledali bi se predvsem TV programi prek SIOL-ove kabelske (OPTIKA, potem pa po obstoječih koaksilnih kablih; mogoče pozneje tudi IP TV) pa tudi kaj prek računalnika (DVD, Divx,...)
- TV bi se uporabljal včasih kot monitor (za laptop)

Zdaj me najbolj zanima:
1. LCD ali PLAZMA?
2. Velkost?
3. Full HD ali ne?
4. Kateri TV konkretno izbrati?

Hvala za pomoč.

Če že nihče ni pomagal , mi PROSIM vsaj povejte, kdaj predvidoma naj bi se začeli prodajati novi modeli LCD\PLAZMA televizorjev oz. modeli 2008?

Mal brezveze je tkole nekaj "poprek svetovat". Kolk je sploh trenuten proračun? Imamo vsak svoj pogled in govorimo glede na svoja izhodišča in nenazadnje tudi glede na svoj tonamenski proračun v sedanjem poolpreteklem obdobju.

Lahk vzameš kako 50"+ plazmo. Sony LCD 52" W ali X serijo. Samsung 52" F92, ki ima led dinamično osvetljitev (mislim, da je model, ker sem že mal ven padu). 46" je za omenjeno razdaljo za moj pogled absolutno premajhno. SD signal, ki ga bo kot praviš največ bi še šel a ostalo ne.

720p nima smisla več kupovat. 1080p vsebin je vse več. Tako na področju videa kot zabave... Prenosnik se na 1900*1080 odlično obnese.

Novi modeli v SLO do uradnih zastopnikov večinoma pridejo šele enkrat (pozno) jeseni, pa še takrat stare zaloge prodajajo novim pa nastavijo cene čez vse razumne meje. EU splavitve novih serij so večinoma nekje v sredini leta.

fiori ::

Pozdravljeni! Sem čisto nov na tem forumu.
Imel bi vprašanje za TRIROG-a ali Grega_007, ki obvladata PANASONICA 42PX730E. Po prebiranju tega foruma sem se po dilemi kaj kupiti, odločil za plazmo PANASONIC 42PX730E. Upam da je odločitev dobra. Nikjer pa ne zasledim, ali ima ta TV slovenski OSD menu. Vem da imajo Panasonici slovenski menu, vendar je v katalogu podatek za večino tipov, da imajo 22 OSD jezikov, 42PX730E pa jih ima le 10. Verjetno SLO ni med njimi.
Zanima me tudi, če AVTO format deluje tako (kot pri mojem sedanjem CRT PHILIPSU 36", pixel plus), kjer se pri AVTO formatu format 3:4 avtomatsko prilagodi formatu 16:9 tako, da se levo in desno poravna, zgoraj in spodaj pa sliko nekoliko poreže. Morda še podrobnost glede raztegovanja levo-desno iz 4:3 na 16:9. Zanima me ali je slika v sredini ekrana nepopačena in se popačenje veča od sredine proti levemu in desnemu robu, ali je slika enakomerno raztegnjena (popačena) po celi širini ekrana? Drugače povedano, če se krog pomika od leve proti desni, ali je vseskozi enake oblike "elipse", ali pa je desno in levo od sredine popačena elipsa, v sredini pa kar pravi krog?

Pred dnevi sem v BOF-u zasledil PANASONICA (plazma) 42PV70 poleg SHARPA (LCD) LC42XD1EA full HD za 1.699 EUR. Na obeh je bil SAT signal in zanimivo, da je bila slika na SHARPU spodobno dobra v primerjavi s PANASONIC plazmo. Mnogo boljša od LCD PHILIPS full HD za 2.500 EUR, ki je bil tudi malo stran.

Gledal se bo po večini program digitalne SAT TV (dreambox), pa me zanima, če bo slika vsaj tako dobra kot je pri sedanjem Philipsu pixel plus, staremu 5 let, kjer je slika še vedno ODLIČNA?
Je ta TV še vedno najcenejši pri MM?

Kar nekaj vprašanj. V naprej hvala vsem, ki boste pomagali s svojimi odgovori.

lolek84 ::

Jaz tudi imam 3 vprašanja. Ker imamo bolj slab kabelski sistem me zanima:

1. Kako k boljši sliki pripomore Pixel Plus? In kakšna je razlika pri tv-jih ki imajo Pixel Plus in tv-jih ki imajo Pixel Plus 2??

2. Kakša je na "oko" razlika med tv-ji ki imajo ločljivost 1366 x 768 in tistimi, ki imajo 1920 x 1080 ?

3. In kako omenjenivi stvari pripomoreta pri gledanju dvd-jev (ta razlika resolucije, je vidla?) in še: kako je z divx-i? Je kvaliteta le-teh preslaba, da bi gledal to stvar na tako velikem tv-ju? (Za nakup razmišljam o 102 cm)??

Hvala.

Tomson ::

1. TOLE je bistvo pixel plus tehnologije. Seveda na papirju. Kaj to pomeni v praksi je najbolje da si ogledaš v najbližji trgovini. Sicer pa tako kot ima Philips Pixel Plus imajo drugi proizvajalci podobne rešitve z drugim imenom npr. Samsung in DNIe 3 ...

2. Razlika je seveda ogromna. Ni pa dovolj da je Plasma/Lcd FullHD. Če ni FullHD signala/vira, potem se ti visoka ločljivost kaže zgolj kot slabost.

3. DVD bo seveda lepši na HD Ready TVju kot na FullHD TVju. Laično povedano je to kot bi sliko povečal na 140%. Lepša je seveda na 100%. DVD ima bistveno nižjo resolucijo od FHD, tudi od HDReady, kar pomeni, DVDji so najlepši na CRTju.
Divxi so seveda še slabše gledljivi od DVDjev, sploh na FHD.

Sicer pa je to stvar posameznika. Nekateri gledajo divxe na FHD, spet drugi ne bodo nikoli pogledali niti DVDja na FHD. Za naslednjih par let je po moje HDReady pravi kompromis za Kabel/Divx/DVD ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

ElviS ::

Nekaj časa se že odločam za nakup nove plazme, okleval sem nekako med Samsungom PS42C91 in Panasonicom PV70/71. Zdaj imam možnost dobiti nov 42PX80 model od Panasonica (08 model, G11 panel). Ker še ni nekih reviewov na netu, ne vem če naj vzamem preverjen PV71 model oz. novega PX80. Cena je pribl. ista.

sulaco ::

Tole je čisto nova novica:
Panasonic has brought some plasma televisions on the market with the PX series, like the popular TH-37PX70, that have received very positive feedback among the industry press and could win numerous awards. Now the successors are here in the form of the PX80 series and should of course continue the Japanese concern’s success. To that end the developer included all their top technology in the newly introduced TH-42PX80 and TH-37PX80.

The G11 tough with a resolution of 1,024 x 768 (TH-42PX80), and 1,024 x 720 pixels for the TH-37PX80 respectively, doesn’t only shine with a contrast proportion of 15,000:1; but also through higher impact resistance, which should help prevent damages while transporting and using the TV. A new signal processing technology called “V-Real 3” and 100 Hz double scan brings brilliant pictures with 68.7 million colours without distortion onto the television screen. Both models are equipped with three 24p signal capable HDMI connections, so that signals from HD media, like Blu-ray, can be authentically replayed. The machines should be available starting March; prices remain undecided.

by Steven in TV, Video, Hi-fi | 15.02.2008

Pa verjetno si ponudbo od pcgiga gledal ?!? Po mojem se ti splača še malo počakat, ker razen novega g11 panela tale plasma nima, prihajajo pa veliko bolje opremljene različice (samo jih pa še ni, pa še dražje bodo). Toshiba je edina ki je že izdala ta novo serijo.
Pa sony bo moral tudi kmalu začeti prodajati novo generacijo ..............

LP

tropinovec ::

Ljudje!

Verjetno vas ne zanima ampak tudi jaz pravkar kupujem plazmo! :D Kot tudi vsi ostali nesrečniki sem prečesal nekaj tisoč forumov in končno dal prednost plazmi pred lcd-jem, saj jo bom uprabljal le za gledanje digitalnega kabelskega progama (brez povezave s PC-jem) ter ima plazma lepšo sliko kot lcd! (pa brez debate prosim! >:D ) Sem se že odločil za Panasonica PV70/71, zmagovalca v svoji kategoriji EISA AWARD 2007/8, ko sem videl, da prihaja nova serija z G11 paneli, ki imajo kontrast 15.000:1 in menim, da ne morejo biti slabši od PV70,(G10 panel) saj so vse ostale karakteristike enake, ima pa še čitalec kartic, en HMDI priključek več in blabla...
Mimogrede, četudi vas tudi to ne zanima, gledal jo bom iz razdalje 3 m kar je OK - in tudi tukaj ne pričakujem nobenih nepotrebnih polemik ali je to ravno prav, preveč ali premalo ker mi je že vse jasno! 8-)

Elvis - po kakšni ceni lahko kupiš 42PX80 in kje? Tudi jaz jo kupim...:))

Panasonic TH-42PX80

Zgodovina sprememb…

tropinovec:
Videl sem oglas v bolhi (od PC-GIGA) za 1050 EUR:
42PX80

Danes sem poklical in mi je oni povedal, da v bistvu sprejema samo naročila in bo zadeva dobavljiva čez mesec in pol. ;(
Drugače pa ima kar dobre cene.

Zdaj sem pa spet v dilemi; počakati mesec in pol ali vzeti PV70 oz. Samsung PS42C91

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ElviS ()

Če ni le zunanja plastika zamenjana se gotovo splača počakat na novo serijo.

Seveda se splača počakati! Gre za novo, naprednejšo tehnologijo (med ostalim tudi mnogo večji kontrast!), in tudi novi tip panela (zaslona) G11. Panasonic PV70 ima stari panel G10 in je izšel marca lani 2007. Panasonic 42PX80 bo prišel v SLO marca - zato počakajmo in uživajmo v pogledu na iztekajoče se življenje našega starega, grdega CRT-ja! :D

Mislim da bom kar počakal, glede na to da sem danes izvedel tudi, da Samsung ne podpira HDMI-DVI PC mode. Mi lahko kdo od lastnikov PV70/71 potrdi, da to pri Panasonicu ni problem (bi nenako rajši imel PC povezavo preko HDMI, kot pa preko D-SUB).

]Robertos664ne nisem je vzel.sllika mi je bila katastrofa:( .pa še gužva je bila za pop. čeprav sem bil gor že ob 9.tam zraven je desno bil neki samsun.lcd pa je bila razlika kot noč in dan.imam grundigovo plazmo navadno resol. pa se mi zdi ,da je 5krat boljša.ja saj vem da so tam nastavitve ku.,pa da je osvetljen prostor samo vseeno.ka pa tebi špila v redu?:Omogoče bom vzel Samsung PS42C91pri švercerju je 880 eur(ima PIP ),pa na dom ti pripelje.pravi,da velja evropska garanc. tudi po noem pri nas.a kdo kaj ve o tem?

Zgodovina sprememb…

Meni je slika čisto kul, tudi če jo primerjam z drugimi plazmami, ki sem jih do sedaj videl (seveda v rangu 1000€). Ima pa ta Samsung tudi PIP, kar me je presenetilo.

Malo višje sem pustil post z vprašanjem, ali kdo ve, če lahko računam da bo slika na plazmi Panasonic 42PX730 boljša kot na sedanjem CRT PHILIPS Pixel plus 36 col starem 5 let?
Malo sem teoretiziral tudi o načinu "raztegovanja" slike iz 4:3 na 16:9, ko je nastavljeno na AVTO format?
Ali lahko kdo kaj pokomentira?

Sedaj, ko berem o novem Panasonic 42PX80 pa me tudi mika, da bi z nakupom malo počakal. Je pa res, da je ta TV malo bolj požrešen, saj je poraba, ki sem jo zasledil ko sem brskal po netu, kar 335W, medtem ko je pri 42PX730 le 270W.

Vseeno še upam, da bo svoj komentar dal tudi TRIROG, ki poseduje Panasonica 42PX730.

miko.m ::

fiori:
To z porabo elektrike nevem, če drži. Poglej si Panasonicovo stran, kjer so opisane karakteristike o plasmi PX 80:
Stromverbrauch maximal 255 (W)
Durchschnittlicher Stromverbrauch 215 (W)

Link:
http://www.produkte.panasonic.de/index....

Povej mi, kje si našel te podatke, ker se tudi jaz zanimam za zo plasmo.
Hvala

miko.m:
Malo sem brskal po Googleu, pa večinoma povsod enako piše. Pohvalno bi bilo, da je poraba res samo 255W oz. povprečno 215W.
Tu je LINK do tega texta, menda je preveden iz japonščine:
http://translate.google.com/translate?u...

Morda se bo še kdo oglasil s kakšno zanimivostjo. Najbolje je verjetno počakati na marec, da jo bo mogoče pri BOFu ali HARVEJU možno videti in preskusiti.

A o načinu prikazovanja v AVTO formatu (iz 4:3 na 16:9) res nihče nič ne ve?

LP fiori

sulaco ::

Pa kdo vam je rekel da bo marca v BOFU, če povsod na netu piše da bodo px80 v evropi dobavljive šele aprila.............se pravi da boš lahko dobil samo iz Nečije (via MM), v SLO pa ?!?!?!

In aprila bodo ven prišle tudi druge serije pani plasm, recimo nagrajena TH-42PZ700U, ki bodo imele še boljšo opremo.............
Novi LCD-ji pa pridejo šele maja, recimo TC-37LZ85..........

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sulaco ()

Evo, prvi test Panasonica TH-42PX80 : sehr gut:D

TEST

Kot kaže bo moj! :))

Zgodovina sprememb…

««
41 / 154
»»