Forum » Pomoč in nasveti » Big problem !!! -V3 -1.08.00 beta
Big problem !!! -V3 -1.08.00 beta
Bx ::
Moj problem je ta:
ko sem stare driverje posodobu s temi od X3dfX 1.08.00 beta
in resetiru comp mi je resolucija padla na 640x480 @60Hz
ko pa sem hotel nastavt na prejšnjo 960x720@80Hz pa ni šlo...(mislim v WinME zaslonskih nastavitvah)
pa tudi v tistem HZtool (al neki tazga) ni šlo
ko nikakor nisem mogu spremenit resolucije sem hotu dat spet original driverje pa tudi ni nič pomagal...sem skor živce zgubu....tko da bom dons popoldne na novo sistem postavu, razen če kdo od vas nima kakšne boljše ideje...
aja, probal sem tudi Obnovitev sistema pa ni šlo...
lp
ko sem stare driverje posodobu s temi od X3dfX 1.08.00 beta
in resetiru comp mi je resolucija padla na 640x480 @60Hz
ko pa sem hotel nastavt na prejšnjo 960x720@80Hz pa ni šlo...(mislim v WinME zaslonskih nastavitvah)
pa tudi v tistem HZtool (al neki tazga) ni šlo
ko nikakor nisem mogu spremenit resolucije sem hotu dat spet original driverje pa tudi ni nič pomagal...sem skor živce zgubu....tko da bom dons popoldne na novo sistem postavu, razen če kdo od vas nima kakšne boljše ideje...
aja, probal sem tudi Obnovitev sistema pa ni šlo...
lp
Bx
Marjan ::
Zgledm, da je to še en BUG winMe, ker mam jest Win98SE, pa mi delajo super tanovi driverji...
tko da ... ne bi vedu?
tko da ... ne bi vedu?
Tr0n ::
Hmm, cudno. Namrec tudi jaz imam WinME in mi ti gonilniki delajo ok. Probaj v registru spremenit default resolucijo.
Bx ::
ej hvala obema....
ampak ne bosta verjela...
zdele k sem prišel domov iz službe prižgem comp
se zaženejo winsiin vse je na 640x480 V 85Hz,
grem v zaslon. nastavitve premaknem drsnik na 960x720 in voila...DELA!!!! (pojma nimam kaj naj bi to bilo,...včeraj okoli 22h je bil fiksen na 640x480)....
hvala vseeno
lp
ampak ne bosta verjela...
zdele k sem prišel domov iz službe prižgem comp
se zaženejo winsiin vse je na 640x480 V 85Hz,
grem v zaslon. nastavitve premaknem drsnik na 960x720 in voila...DELA!!!! (pojma nimam kaj naj bi to bilo,...včeraj okoli 22h je bil fiksen na 640x480)....
hvala vseeno
lp
Bx
miranpozar ::
Tam nekje v nastavitvah moraš nastavit tudi pravi monitor, oziroma vsaj "Plug&Play monitor", sicer ne bo hotel spremeniti ločljivosti in frekvence, če imaš nastavljeno na "Default monitor" ali pa "Unknown monitor"!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | voodoo 3 1.08.00 beta drivers???Oddelek: Zvok in slika | 1198 (853) | Bx |
» | MX problemsOddelek: Strojna oprema | 1073 (874) | VASkO |
» | PROSIM ZA KOMENTARJEOddelek: Navijanje | 1225 (934) | abcde7 |
» | 3DMark 2000 - Kakšni so vaši rezultati?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1328 (1082) | MaD_Mavr0 |
» | Colin 2 in trzanje slikeOddelek: Zvok in slika | 1464 (1129) | MaD_Mavr0 |