Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri povezovanju na FTP strežnik
Napaka pri povezovanju na FTP strežnik
P3T3R ::
Imam probleme pri povezovanju na FTP strežnike.
Kadar se mislim povezati na FTP strežnik s FTP Commander-jem, vnesem geslo in uporabniško ime (do sem deluje vse gladko). Nato pa mi zelo dolgo povezuje na strežnik na koncu pa še pokaže sporočilo:
Unable to build data connection: Connection timed out
Error 425 Unable to build data connection: Connection timed out
Connection closed
Nato sem probal še z drugimi programi, pa se v vseh programih povezuje zelo dolgo na koncu pa se pokaže sporočilo o napaki.
Imam še en stari računalnik na katerem sem se probal povezati na isti FTP strežnik pa se je povezalo zelo hitro.
Uporabljam Windows XP z SP2 in imam router za (ADSL) povezavo na obeh računalnikih.
Kaj naj naredim, da se bom lahko povezal?
Kadar se mislim povezati na FTP strežnik s FTP Commander-jem, vnesem geslo in uporabniško ime (do sem deluje vse gladko). Nato pa mi zelo dolgo povezuje na strežnik na koncu pa še pokaže sporočilo:
Unable to build data connection: Connection timed out
Error 425 Unable to build data connection: Connection timed out
Connection closed
Nato sem probal še z drugimi programi, pa se v vseh programih povezuje zelo dolgo na koncu pa se pokaže sporočilo o napaki.
Imam še en stari računalnik na katerem sem se probal povezati na isti FTP strežnik pa se je povezalo zelo hitro.
Uporabljam Windows XP z SP2 in imam router za (ADSL) povezavo na obeh računalnikih.
Kaj naj naredim, da se bom lahko povezal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelujoča FTPS povezava ob menjavi Telemach modemaOddelek: Omrežja in internet | 1586 (1351) | medo7 |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5547 (3451) | vice boy |
» | FlashFXP se mi ne poveže več?Oddelek: Programska oprema | 779 (741) | bastadu |
» | Spletna stran preko Arnesa.Oddelek: Izdelava spletišč | 2206 (2092) | [MYTiX] |
» | FXP problemiOddelek: Omrežja in internet | 1240 (1119) | darh |