Forum » Programska oprema » RealVNC problem
RealVNC problem
Golden eye ::
Prej mi je program lepo delal. Pol sem pa na nov formatiral pa SP2 popravek naloižu, zdej pa nikakor ne morem naštimat da bi delal. V winXP sem izklopil firewall, in odprl porte na routerju ampak še vedno nič?? kaj bi še lahko blo narobe
xCore ::
Nevem meni doma če označim da naj sprejema povezave lokalne mreže ne dela če pa da tudi iz interneta pa dela...nevem v čem je problem...
aja da nebom odpiral nove teme: zakaj ko se mi pojavi startup screen z uporabniki se normalno povežem, ko pa kliknem na uporabnika ko gre v njegov acc. pa prekine povezavo..ko se spet povežem je spet meni z uporabniki...
Remote Desktop tega nebi delal?
aja da nebom odpiral nove teme: zakaj ko se mi pojavi startup screen z uporabniki se normalno povežem, ko pa kliknem na uporabnika ko gre v njegov acc. pa prekine povezavo..ko se spet povežem je spet meni z uporabniki...
Remote Desktop tega nebi delal?
dunda ::
Da ne odpiram nove teme - ali vam v teh VNC programih delujejo slovenski znaki na različnih kombinacijah (Win 2k, Win XP)?
waters ::
Tudi jaz sem uporabljal RealVNC in me je tudi zafrkaval. Sedaj že dobro leto uporabljam Remote Administrator viewer in dela 100%.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava Win > UbuntuOddelek: Omrežja in internet | 974 (755) | SSH |
» | Nalaganje VNC Serverja pred vpisom geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2265 (1943) | ender |
» | dva PC-ja na enem monitorju ??Oddelek: Programska oprema | 1234 (1010) | perci |
» | povezava na oddaljen račOddelek: Programska oprema | 1652 (1474) | waters |
» | remote desktop na win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1315) | perci |