Forum » Izdelava spletišč » Flash menu
Flash menu
Princo22 ::
Zdravo
Ker delam internetno stran, za prijatelja in ker mora bit identična kakor ostale se mi zalomi pri menuju. Menu je v flashu z decompilerjem sem ga dal na kose ker decompiler izgubi 2% podatkov mi tale menu ne dela. Menu je tako zgrajen da klice nek tekst na disku in po tem zgradi menu. Zdaj vas sprašujem kako narediti isti menu.
Link: Menu SWF
Ker delam internetno stran, za prijatelja in ker mora bit identična kakor ostale se mi zalomi pri menuju. Menu je v flashu z decompilerjem sem ga dal na kose ker decompiler izgubi 2% podatkov mi tale menu ne dela. Menu je tako zgrajen da klice nek tekst na disku in po tem zgradi menu. Zdaj vas sprašujem kako narediti isti menu.
Link: Menu SWF
tec ::
Men ni cist jasno kaj ta meni zgradi in kaj klice. Na linku je cist navadni meni, ki je brezveze narejen v flashu, tko kot ostali objekti na strani. Zgleda cist staticen....al sem pa jest slep
Kar se mene tice lahko tole identicno naredis v cssju
Kar se mene tice lahko tole identicno naredis v cssju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se vam zdi ta stranOddelek: Izdelava spletišč | 2631 (1585) | strictom |
» | banner spreminjanje slicic in flashOddelek: Izdelava spletišč | 1291 (1225) | rokpok |
⊘ | Igra v macromedia flash mx (skid wrx)Oddelek: Programiranje | 1330 (1279) | Vesoljc |
» | Web templatesOddelek: Izdelava spletišč | 1511 (1224) | medobear |
» | Predelava že naretega flashaOddelek: Izdelava spletišč | 1277 (1106) | lambda |