Forum » Omrežja in internet » Opera pomoč
Opera pomoč
luky ::
Operaši prosim če mi poveste, naziv kateri plugin moram dodati v opero da bo na vseh straneh delovala. Sicer sem jo sedaj šele začel nekoliko uporabljati in mi zahteva za določeno stran plugin contect. Ko kliknem na njega se odpre stran od opere, vendar ne vem kaj bi moral iz te strani inštalirati.
Prosim povejte!
Prosim povejte!
- polepsal: OmegaBlue ()
Gwanaroth ::
Zdej si vprašal nekako tako: "Ne dela mi traktor, kaj nej naredim?"
Človek, obstaja neskončno pluginov, in kako naj vemo, katero vsebino, ki zahteva določen plugin, si hočeš ti ogledat? Imaš Quicktime plugin, Shockwave, in še ducat drugih.
Zatorej, bi bilo lepo, če bi prilimal kak URL, kjer ti zadeve ne odpre, pa bi potem videli, kaj točno potrebuješ.
Človek, obstaja neskončno pluginov, in kako naj vemo, katero vsebino, ki zahteva določen plugin, si hočeš ti ogledat? Imaš Quicktime plugin, Shockwave, in še ducat drugih.
Zatorej, bi bilo lepo, če bi prilimal kak URL, kjer ti zadeve ne odpre, pa bi potem videli, kaj točno potrebuješ.
Lights often keep secret hypnosis..
OmegaBlue ::
Ok tema je odprta za pomoč pri OPERI - torej se ne lima WAREZ linkov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Gwanaroth ::
A je mogoče reku, da mu ne odpre vsebine na kakšni WAREZ strani ?
Lights often keep secret hypnosis..
OmegaBlue ::
Gwanaroth, ja se zato je tudi en odgovor brisan
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Jaffa ::
Mene pa zanima, če se da kak nardit, da bi lahko PERSONAL BAR dal pod ADRESS BAR.
Pa BACK in FWD na miški mi ne delata :/ ... Isto ne v Firefoxu, kar me zelo moti. Vsepovsod drugje dela BP. Se da to kje nastavit ?
Pa BACK in FWD na miški mi ne delata :/ ... Isto ne v Firefoxu, kar me zelo moti. Vsepovsod drugje dela BP. Se da to kje nastavit ?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 11 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24956 (20242) | kriko1 |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 46528 (40847) | PrimozR |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24098 (12990) | Gandalfar |
» | Opera 9 Preview 1Oddelek: Novice / Brskalniki | 4766 (3445) | MrStein |
» | Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6899 (6811) | Matev |