» »

Alternativa ISDN-ju?

Alternativa ISDN-ju?

mozetic8 ::

Sam imam ISDN prikljucek za katerega placujem tudi do 30k na mesec. Žal nimam možnosti da bi ga nadgradil v ADSL, kot so mi pri telekomu povedali zaradi centrale? Vsak dan jim skusam greniti zivljenje in jim "tezim", po raznih razgovorih sem ugotovil da se jim vsem pravzaprav niti ne sanja v cem je problem eni pravijo centrala drugi da so kabli od mene do cetrale itd..
Zanima me kaksen nasvet, kaksna alternativa isdn-ju (zal tudi TV kabla nimamo), namrec kolega 2km stran ima ASDL in ampak je prikljucen na drugo centralo, zanima me kaj vec v cem je pravzaprav lahko mogoca tezava? A bi wireless 2 km stran lahko solidno deloval? Satelitski internet - ne hvala, najeti vod hmm predrago!Ostane sploh se kaj? Prosil bi za kakrsne koli infomacije, kajti na telefonsko tehnologijo se bolj malo spoznam!

@ljash ::

Če imaš do kolega čisto vidno linijo, potem ni problema.. Pa še dosti cenej boš skoz prišel, glede na to, da sedaj plačuješ po 30kSIT na mesec ;)
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

mozetic8 ::

pozabil sem omenit, ne nisva na vidni razdalji! Ampak kako pa potem pingi recimo na 5km ce bi se na kerga druzga priklopu?

@ljash ::

Z ustrezno opremo mislim, da ne bi smelo biti problemov.
Poglej na stran wlan-sat, tam boš našel več, pa velik je že podobnih tem na forumu.
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internet za 3 km

Oddelek: Omrežja in internet
121207 (931) Vanadium
»

Dial-up obupanec

Oddelek: Omrežja in internet