Forum » Omrežja in internet » Alternativa ISDN-ju?
Alternativa ISDN-ju?
mozetic8 ::
Sam imam ISDN prikljucek za katerega placujem tudi do 30k na mesec. Žal nimam možnosti da bi ga nadgradil v ADSL, kot so mi pri telekomu povedali zaradi centrale? Vsak dan jim skusam greniti zivljenje in jim "tezim", po raznih razgovorih sem ugotovil da se jim vsem pravzaprav niti ne sanja v cem je problem eni pravijo centrala drugi da so kabli od mene do cetrale itd..
Zanima me kaksen nasvet, kaksna alternativa isdn-ju (zal tudi TV kabla nimamo), namrec kolega 2km stran ima ASDL in ampak je prikljucen na drugo centralo, zanima me kaj vec v cem je pravzaprav lahko mogoca tezava? A bi wireless 2 km stran lahko solidno deloval? Satelitski internet - ne hvala, najeti vod hmm predrago!Ostane sploh se kaj? Prosil bi za kakrsne koli infomacije, kajti na telefonsko tehnologijo se bolj malo spoznam!
Zanima me kaksen nasvet, kaksna alternativa isdn-ju (zal tudi TV kabla nimamo), namrec kolega 2km stran ima ASDL in ampak je prikljucen na drugo centralo, zanima me kaj vec v cem je pravzaprav lahko mogoca tezava? A bi wireless 2 km stran lahko solidno deloval? Satelitski internet - ne hvala, najeti vod hmm predrago!Ostane sploh se kaj? Prosil bi za kakrsne koli infomacije, kajti na telefonsko tehnologijo se bolj malo spoznam!
@ljash ::
Če imaš do kolega čisto vidno linijo, potem ni problema.. Pa še dosti cenej boš skoz prišel, glede na to, da sedaj plačuješ po 30kSIT na mesec ;)
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA
mozetic8 ::
pozabil sem omenit, ne nisva na vidni razdalji! Ampak kako pa potem pingi recimo na 5km ce bi se na kerga druzga priklopu?
@ljash ::
Z ustrezno opremo mislim, da ne bi smelo biti problemov.
Poglej na stran wlan-sat, tam boš našel več, pa velik je že podobnih tem na forumu.
Poglej na stran wlan-sat, tam boš našel več, pa velik je že podobnih tem na forumu.
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet za 3 kmOddelek: Omrežja in internet | 1207 (931) | Vanadium |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3048 (2172) | Pesimist |
» | Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?Oddelek: Omrežja in internet | 3025 (1770) | Pyr0Beast |
» | Izdelava WLAN-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1147 (989) | pujsek_ |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2927 (1577) | BC3 |