Forum » Kaj kupiti » zunanji rack za disk
zunanji rack za disk
alesp56 ::
Kupujem zunanji rack za disk, in sicer takega z usb2.0/fireware in za navadne pc diske, ne za notebook velikosti. Ciljam na ICYBOX... kaj pa vi pravite? katere firme, model... imate kakšne slabe izkušnje z racki oz. firmami. Je kakšen rack, ki posebej izstopa po uporabnosti/hitrosti...
hvala
hvala
in to je to...
korpi ::
Hi
Jaz mam ICY boxa že 2 leti, sicer je samo USB2.0 notri se suče Samsung 160GB, vklopljen pa je skoraj non-stop (če se spomnim ga izklopim - stikalo je nerodno postavljeno za moje pojme). Nimam pripomb.
Drugače pa pri prenašanju ni problemov (zunanji napajalnik bi lahko bil manjši), zamenjava je hitra 4 vijaki za pokrov, 2 za disk,ki se tudi dobro hladi. Glede hitrosti; brez problema pečem s diska na CD-je pri 40x hitrosti, podatki se tudi hitro prenašajo. Nisem meril hitrosti.
Jaz bi še enkrat vzel ICY-ja, mogoče kombiniranega na FireWire/USB
Tako je moje mnenje
LP KORPi
Jaz mam ICY boxa že 2 leti, sicer je samo USB2.0 notri se suče Samsung 160GB, vklopljen pa je skoraj non-stop (če se spomnim ga izklopim - stikalo je nerodno postavljeno za moje pojme). Nimam pripomb.
Drugače pa pri prenašanju ni problemov (zunanji napajalnik bi lahko bil manjši), zamenjava je hitra 4 vijaki za pokrov, 2 za disk,ki se tudi dobro hladi. Glede hitrosti; brez problema pečem s diska na CD-je pri 40x hitrosti, podatki se tudi hitro prenašajo. Nisem meril hitrosti.
Jaz bi še enkrat vzel ICY-ja, mogoče kombiniranega na FireWire/USB
Tako je moje mnenje
LP KORPi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mPCIe SSDOddelek: Kaj kupiti | 3025 (2645) | driver_x |
» | Zunanji disk - napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 3798 (3383) | SimplTech |
» | Katero zunanje ohišje za disk 3.5"Oddelek: Kaj kupiti | 2467 (1864) | Realman |
» | Zunanji - eksterni trdi diskiOddelek: Strojna oprema | 1417 (1174) | iskra |
» | se da dobiti ohišje za trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1368 (1269) | PaJo |