Forum » Elektrotehnika in elektronika » Trgovina z el. elementi na gorenjskem?
Trgovina z el. elementi na gorenjskem?
Poldy ::
Ali kdo pozna kakšno trgovino, ki prodaja el. elemente (upori, kondenzatorji, senzorji...) na gorenjskem?
Pa še kakšen ima naslov vsem dobro poznana trgovina v Ljubljani, ki pa izgleda samo jaz ne vem imena?
Hvala.
Pa še kakšen ima naslov vsem dobro poznana trgovina v Ljubljani, ki pa izgleda samo jaz ne vem imena?
Hvala.
bzp ::
v Kranju imas Lotos (nategovalno drago) na planini 3 (zraven Mona lise), Ebax al nekaj takega (zraven Tus-a), ETP (en "odcep" pred Tus-em) ... pa mogoce se kej ... V LJ mas pa vsaj IC pri mlekarni, Conrada in Ebax v BTCju, pa najbrz se precej drugih ...
A. Smith ::
HTE, Roška 55, Ljubljana
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
slawc ::
poldy na gorenjskem ni nobene trgovine s temi elementi.
Lotos je tak poden s staro in drago robo, da me ceneje pride, ce narocim stvari iz ljubljane. Ebax pa tudi nikoli nic nima (ceprav lahko naroci robo iz Ljubljane - Delko).
www.hte.si
www.ic-elect.si
Naroci kar preko interneta (tisto robo za katero ves tocno kaj je, drugace so pa tud eni kekci: nimajo ne tehnicnega opisa, ne datasheeta ne linka do proizvajalca - nic!)
Lotos je tak poden s staro in drago robo, da me ceneje pride, ce narocim stvari iz ljubljane. Ebax pa tudi nikoli nic nima (ceprav lahko naroci robo iz Ljubljane - Delko).
www.hte.si
www.ic-elect.si
Naroci kar preko interneta (tisto robo za katero ves tocno kaj je, drugace so pa tud eni kekci: nimajo ne tehnicnega opisa, ne datasheeta ne linka do proizvajalca - nic!)
LP,
Slawc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje v Ljubljani (ali Kranju) kupiti kondenzatorje?Oddelek: Loža | 2283 (2110) | RejZoR |
» | neusmerjen IR ledicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1321 (1321) | pavl |
» | Elektro material - stikala, upori, diode, itd...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3569 (3396) | Trancedeejay |
» | Utripajoče LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1874 (1509) | Fuzzy |
» | Modre LED-iceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 912 (735) | EX-B |