Forum » Omrežja in internet » WLAN zaščita in vprašanje
WLAN zaščita in vprašanje
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
MEDENA ::
Imam trenutno takole:
ADSL
RUTER -> MOJ PC preko ruterja
ACCESS POINT ki je vezan na RUTER
WLAN laptop
zdej pa fora....ruter in access point imata različna ipja lol......pa enkrat wlan dela na laptopu enkrat ne....
Kako spremljat promet če se je kdo obesil gor na access point?
Kaj sem opazil,da povezave ni na voljo dokler ne dam "popravi" in da osveži IPje med njima ?
ADSL
RUTER -> MOJ PC preko ruterja
ACCESS POINT ki je vezan na RUTER
WLAN laptop
zdej pa fora....ruter in access point imata različna ipja lol......pa enkrat wlan dela na laptopu enkrat ne....
Kaj sem opazil,da povezave ni na voljo dokler ne dam "popravi" in da osveži IPje med njima ?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
sash ::
Si razmišljal o fiksno nastavljenih IP naslovih ? - s tem boš rešil probleme zagotovo.
Omrežje lahko zaščitiš s ključi, filtiranjem MAC-ov in podobnimi stvarmi - točno na kak način se to nardi je odvisno od posameznega tipa naprave. Naprave v omrežju pa lahko spremljaš tudi s programi, kot so npr.: Wireless Watch Home, ...
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus router in Access pointOddelek: Omrežja in internet | 1133 (890) | iglavc |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (1854) | zbrisan |
» | ojačevalec wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 6394 (4977) | laguna1 |
» | Internet pade dol, ko vključim svoj routerOddelek: Omrežja in internet | 3852 (3565) | WhiteAngel |
» | Kateri Router????Oddelek: Kaj kupiti | 4677 (3555) | miller31 |