» »

napajalo: ocz ms ali revoltec cII...?

napajalo: ocz ms ali revoltec cII...?

Skankulja ::

na hitro... to ali to?
ocz ima toliko priporocil, da enostavno ne morem falit... druga zgodba je z revoltecom... edini review, ki sem ga nasel je tu. kar se tice specifikacij sta nekje na istem... eden ima mocnejso +5 linijo drugi +12.
Something of interest that I noticed is that the current design, if you change the placement of the MOSFETs, heatsinks type and a little different circuit, is that the current design is the about the same with the o­ne used in the OCZ Modstream unit, down to the capacitors used.
se pravi je revoltec neke vrste kopija modstreama...
modstreamu ocitam samo en floppy konektor in rahlo kicast izgled (imo)... revoltec takisto ni bistveno na bolsem kar se izgleda tice je pa malo majn nfsu wannabe kar mi ustreza ;).
torej... katerega bi vzeli vi?
ah ja se neki... ne mislim dajat 6k vec za powerstream 420 ;). torej rang cca 25k.

lp, mongo.

*bump*... ajde pobi dejte spluvat eno ali drugo :P

mzidy ::

100% OCZ8-)

kuglvinkl ::

Sam danes ne bi kupil PSUja, ki nima dveh ločenih linij. Vsi prouzvajali že prehajajo na to, tako da v bistvu kupiš staro zalogo. TAgan je testne primerke že pokazal, ANtec ina NeoPower, Enermax tudi.
Your focus determines your reallity

se pravi se splaca pocakat? problem je ker mi pade 12V linija na 11.5V z chieftec 420W. parkrat je ze disk ugasnilo. ni fajn zvok sploh ;).
spec: dfi nf4ultra, winne 3000+@2.6Ghz, 6600gt + ostala navlaka...
priporocila? kateri napajalnik kje in kdaj? ;)

tiborrr ::

Hmm, moj Antec True Power 430W nikoli ne pade pod 11.96V (ima malo rocno dvignjene linije se iz casov Abitove NF7-S), pa nima nekih posebno jakih linij (malo cez 20A na +12V liniji) + moja grafika zre konkretno vec stroma kakor tvoja. Izgleda, da nekaj pomeni tudi kvaliteta 8-).
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tiborrr ()

kkrkol ze... ne da se mi vec ubadat. naroco sm revolteca... modstream mi je enostavno prekicast :D. upam, da nism mimo useko :P.

minirac ::

usekal si mimo!! Kupi OCZ-ja če imaš DFI absolutno,...

JIM22 ::

Jaz bi ti priporočal PowerStream 420W. Mislim, da si usekal mimo z tem revoltec.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

mzidy ::

Vendar tud ni slab napajalc, malo ga pa je polomil:D

mogoc res... logicna izbira bi bil powerstream... sam nism tolk pr $ trenutno. modstream mi je pa milo receno too shiny + ma sam en floppy konektor (ni problem kabl skup zlotat sam ajd :P...). za revolteca pa se ne vem... review ga ne spljuva prevec. ko ga dobim v roke porocam. kakor koli ze: bolje revoltec v roki kot powerstream na strehi! :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
633709 (2852) GUFY
»

Kupil bi napajalnik - najbolj tihega! (strani: 1 2 )

615355 (4175) St@jler
»

Še zadnji nasveti pred nakupom!

172101 (1800) vegeta
»

Hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
351509 (1107) bogii
»

Powerstream 520w