» »

Tažave z računalnikom

Tažave z računalnikom

dj_marc ::

Prosim, čemi lahko gdo pomaga!!!

Imam eno težavo z računalnikom, in sicer ko hočem igrat kakšne igerce, se računalnik sred igre
znova za žene ali pa za mrzne slika in nobeni ukazi ne delujejo!!! Računalnik drugače dela vredo vsi programi delajo tekoče samo pri igercah mi začne crkuvat. ;((

Windowse sem že na novo naložo toda to ni nič pomagalo. Imam pa eno leto in pol star računalnik, z MAxtor-120 GB disk, Radeon 9200, AMD Athlon 2600+, 512DDR rama.

Hvala za pomoč L.P!

TOP ::

Probaj zamenjat drajverje za grafo poglej če imaš inštaliram Directx9.0c.
Pa poročaj če je kaj bolje

boss-tech ::

pa še tule mal preber: klik

dj_marc ::

Nebi reko da so driverji ker mi to dela zaj kaka 2-meseca in to pri vseh igrah starejših in novejših.

cigoman ::

100% so rami al se ti pa neki pregoreva.

ZveeZ ::

isti problem sem imel jaz tudi z cpujem athlon xp 2600+ box
plata je bila asus a7v600
ram pa 256mb ddr 400mhz
meni se mi je zdelo da je bil problem v maticni plosci ampak nisem bil siguren.. ko sem igral igrce se je cpu pregreval.. v 15min je prisel iz 45° na 70° in ce nebi ugasnu igrce bi se naraslo in rebootalo pc. mogoce je hladilnik presibek ampak to zelo dvomim..
Naredi kot sem naredu jaz.. najdi neumnega kupca in mu prodaj cel set (maticna ram in cpu) za malo nizjo ceno pa mu reces ce ima probleme da ima garancijo (ce jo se imas) jz sem komponente prodal po par mescih

mrTwelveTrees ::

računalnik se večnimo ugasne če se pregreva, in ne resetira

imaš inštalirano AGP (če mam SIS čipset, se to dogaja)

lahko imaš zanič napajalnik, ena stvar, ali pa rame ali cpu , tudi možno...

lp

mrTwelveTrees ::

PecHoLino; ti pa si kekec

asus a7v600 je pa ena izmed najboljših, stabilnih plat
jaz mam gor bartona 2500 @ na 400 vodilu ( 200) pa mi tem ne gre cez 47°C , za hlajenje pa mam starega zalmana 6000 (?)

ZveeZ ::

plata vem da je dobra cene je nebi niti kupoval sem jo pac prodal zraven cpuja in rama... in sem dobil primerno vsoto za komplet :D
to da je napajalnik kriv za to rebootanje sem tudi jz pred kratkim razmislaw ko sem bral en clanek o napajalnikih, jz sem mel napajalnik 350w ki sem ga dobu zraven ohisja (cena 10k) nevem koliko realnih vatov stisne vn ta napajalnik..
mislis da je bil preslab za tisti pc? napajat je moral se 2 cdroma in 80gb 7200rpm disk

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

vrednost računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
706803 (2233) gddr85
»

Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18716885 (8924) Vlad Tepeš
»

Ocenite računalnik (strani: 1 2 )

636339 (4855) opeter
»

Za koliko prodati (strani: 1 2 )

545614 (4335) sid911
»

ali je crknila plosca ali procesor... kako ugotoviti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141448 (1167) bf4ed

Več podobnih tem