Forum » Programiranje » [flash, AS2] čudne težave
[flash, AS2] čudne težave
Vesoljc ::
na jobu se trenutno zabavam z macromedio flash mx-om. nekaj tega moram spraviti tudi v AS2. no težav je pa precej. recimo določeni property-ji ne delajo, primer:
prav tako recimo _parent, več ali manj je zadeva undefined???
druga stvar so pa funkcije, recimo gotoAndPlay, mati vseh funkcij, tudi noče delat. pa ni vazno kako jo klicem (od kod) ter kaj ji podam(index ali ime).
no tujih forumih sem sicer zasledil, da zna flash imeti nekaj težav, ampak take hudobije pa res nisem pričakoval...
kaka ideja?
// tole naj bi bilo NAROBE px1 = VSIndicator._x + this._x; There is no property with the name '_x'. tole pa JE prav px1 = VSIndicator._x + getProperty( this , _x );
prav tako recimo _parent, več ali manj je zadeva undefined???
druga stvar so pa funkcije, recimo gotoAndPlay, mati vseh funkcij, tudi noče delat. pa ni vazno kako jo klicem (od kod) ter kaj ji podam(index ali ime).
no tujih forumih sem sicer zasledil, da zna flash imeti nekaj težav, ampak take hudobije pa res nisem pričakoval...
kaka ideja?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Analiza kode: goto rabimo po pametiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13799 (10359) | one too many |
» | [C#]Kako zaznati spremembo v objektu?Oddelek: Programiranje | 1493 (1191) | abyssus |
» | [VB] datagridviewOddelek: Programiranje | 1940 (1323) | korenje3 |
» | Wampserver in FirefoxOddelek: Izdelava spletišč | 1845 (1725) | jonystar |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3097 (2020) | Spura |