Forum » Strojna oprema » hladilnik padel dol z mainborda. Prosim za predlog popravitve.
hladilnik padel dol z mainborda. Prosim za predlog popravitve.
cegu ::
Imam problem, iz neznanega razloga mi je z matične plošče padel dol hladilnik. 3 mesece sem ga nekako "zavezal" nazaj gor (lahko pogledate v temi "kakšno ohišje imate"), sedaj pa sem kupil novo ohišje in bi se rad tega problema rešil.
1.) Zanimajo me predlogi, kako bi nazaj pritrdil kaveljček na matično ploščo...glej sliko. Ali naj to stroim s cinom in spajkalnikom ali lepilom. Prvega se bojim, da ne naredim luknje skoziu matično ploščo, da se mi ne stopi, lepila se pa bojim, ker rajeda plastiko.
2.) Ali je hladilnik na matični plošči Abit-BH7 sploh nujno potreben. Pretok zraka bo v novem ohišju dobre. Imel bo najmanj 4 ventilatorje.
Hvala lepa, prosim samo za resne odgovore.
-->tema je skopirana z joker-foruma. Ne najdem zastonjske spletne objaves slik, zato prosim sledite temu linku-->
klik
1.) Zanimajo me predlogi, kako bi nazaj pritrdil kaveljček na matično ploščo...glej sliko. Ali naj to stroim s cinom in spajkalnikom ali lepilom. Prvega se bojim, da ne naredim luknje skoziu matično ploščo, da se mi ne stopi, lepila se pa bojim, ker rajeda plastiko.
2.) Ali je hladilnik na matični plošči Abit-BH7 sploh nujno potreben. Pretok zraka bo v novem ohišju dobre. Imel bo najmanj 4 ventilatorje.
Hvala lepa, prosim samo za resne odgovore.
-->tema je skopirana z joker-foruma. Ne najdem zastonjske spletne objaves slik, zato prosim sledite temu linku-->
klik
DominusSLO ::
namaži termalno pasto in na vsako stran daj malo sekundnega lepila... Po moje brezzveze komplicirat.
cegu ::
Na hladilnik a na kavelček?
edit: neumno vprašanje, hvaala
edit: neumno vprašanje, hvaala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cegu ()
Engineer_SLO ::
nalepi hladilnik na čip z dvokomponentnim lepilom pa bo....
pritrditev kavlja je praktično nemogoča....
pritrditev kavlja je praktično nemogoča....
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica R9 270XOddelek: Kaj kupiti | 3787 (2965) | klkkkkkkkkkk |
» | hlajenje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 8890 (7634) | Janac |
» | Računačnik iz pleksijaOddelek: Pomoč in nasveti | 911 (706) | Hardstyle |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5593 (4309) | Timmah |
» | Zadnji prizor...ChieftecOddelek: Strojna oprema | 2116 (1339) | segi |